0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

زندگی نو /اورهان پاموک/ارسلان فصیحی/انتشارات ققنوس
جمعه 10 تیر 1390  12:53 PM

اورهان پاموک

اورهان پاموک در محله نیشان تاشی استانبول در خانواده ای که در رمانهای مشهورش جودت بیک وپسران و کتاب سیاه به تصویر کشیده، بزرگ شده است.سالهای بسیاری را با سودای هنرمند شدن وقف نقاشی کرده است.او در حالی که در دانشگاه فنی استانبول درس می خوانده، در می یابد که دیگر نقاش یا معمار نخواهد شد.به این ترتیب دانشگاه را ناتمام گذاشته و با این فکر که می تواند برای نویسندگی وقت بیشتری صرف کند، دوره ی روزنامه نگاری را در دانشگاه استانبول می گذراند.با حمایت وزرات امور خارجه ایالات متحده آمریکا در دانشگاه لووا بورسیه آموزش برنامه نگارش بین اللمللی می شود. پس از انتشار اولین کتابش هم در ترکیه و هم در خارج از ترکیه جایزه ها ی زیادی را از آن خود می کند.پاموک در 22 سالگی با گفتن این که نویسنده خواهم شد خود را در اتاقش حبس می کند.اولین رمانش جودت بیک و پسران را در چهار سال می نویسد.اما رمان زندگی نو فروش صدها هزاری یک اثر ادبی را در ترکیه ممکن می سازد.رقم فروش در نام من قرمز است  از آن هم بالا تر میرود.اورهان پاموک در سال 2006 برنده جایزه نوبل ادبیات شد.

از پشت جلد کتاب

در زندگی نو آنچه مهم است نه رازهای زندگی، که مردمانند-قهرمانانی که گرداگرد این رازها می گردند و هستی را تأ ویل می کنند.زندگی این قهرمانان را کتابی رقم میزند که بود و نبودش در هاله ابهام است.کتابی که شرق را نه سرزمین افسانه ای عشق و راستی، که جهانی آشنا با خشونت و بیهودگی معنا می کند

از متن کتاب

عشق چیست؟ عشق تسلیم شدن است.عشق دلیل عشق است.عشق فهمیدن است.عشق موسیقی است.عشق همان قلب پاک است.عشق شعر اندوه است.عشق نگریستن روح شکننده است به آینه.عشق گذراست.عشق یعنی اینکه هرگز نگویی پشیمانم.عشق تبلور است.عشق ایثار است.عشق تقسیم کردن یک شکلات است.عشق اصلا" معلوم نمیشود.عشق حرفی توخالی است.عشق رسیدن به خداست.عشق درد است.عشق رو در رو شدن با فرشته است.عشق اشک چشم است.عشق منتظر زنگ تلفن نشستن است.عشق همه دنیاست.عشق گرفتن دست یکدیگر در سینما ست.عشق مستی است.عشق هیولاست.عشق کوری است.عشق شنیدن صدای دل است.عشق سکوتی مقدس است.عشق موضوع ترانه هاست.عشق برای پوست خوب است

بی آنکه کاملا بپذیرم، در عین حال، بی آنکه چنان مسخره کنم که روحم بی جا و مأوا رها شود، یعنی، چطور بگویم مثل وقت هایی که تلویزین تماشا میکنم؛ مو قع فریب خوردن بفهمم که فریب می خورم و موقع فریب نخوردن بخواهم که فریب بخورم این گوهرها را به چنگ آوردم. با تکیه بر تجربه محدود اما سرشارم نظراتم در این مورد را اضافه میکنم

عشق حسرت در آغوش گرفتن یکی ،حسرت یک جا بودن با اوست.آرزوی در آغوش گرفتن او و فراموش کردن همه دنیاست.حسرت پیدا کردن پناهگاهی امن برای روح آدمی است.

فرستاده شده توسط "نسترن"

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها