0

گاوصندوق همراه

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

گاوصندوق همراه
چهارشنبه 2 تیر 1389  12:13 AM

تا به‌حال شده کيف خود را که حاوي انواع و اقسام مدارک، کارت‌هاي اعتباري، شماره تلفن‌هاي دوستان، مدارک بانکي و... است، گم کنيد به‌طوري که بعدها افسوس آن‌را خورده باشيد که اي کاش آنها را با خودتان حمل نمي‌کرديد؟!

اين اتفاق براي همه ما در زندگي‌مان به دفعات اتفاق افتاده، چون براي استفاده از اين داشته‌ها و اطلاعات مجبور به حمل وسائل و ملزوماتي هستيم که مفقود شدن آنها مي‌تواند حتي صدمات جبران‌ناپذيري به زندگي ما وارد کند. حتي بعضي از اين مدارک و دانسته‌ها مثل رمزهاي بانکي يا شماره حساب‌هاي اينترنتي را هم نمي‌توان در جايي يادداشت کرد و به وقتش از آن استفاده کرد، چون ممکن است به‌راحتي به دست افراد سودجو افتاده و از آن به طرق مختلف سواستفاده شود.

پس چه راهي پيش روي ما مي‌ماند تا به اين اطلاعات دسترسي داشته باشيم به‌طوري که نه افراد مختلف قادر به سوءاستفاده از آنها باشند و نه گم شدن آنها بتواند خللي در زندگي ما وارد کند!

اين مشکل امروزه با روي کار آمدن تلفن‌هاي هوشمند که نقش کامپيوترهاي کوچک همراه ما را بازي مي‌کنند، حل شده و آنها قادر هستند شما را در اين زمينه ياري دهند.

امروز قصد معرفي نرم‌افزاري را داريم که قادر است نقش يک گاوصندوق اطلاعاتي را براي ما ايفا کند و از اطلاعات و داشته‌هاي ما بخوبي محافظت کند طوري‌که دسترسي به آنها دشوار و ناممکن باشد.

نرم‌افزار SPB Wallet نگارش 2/1/2

اين برنامه از سري نرم‌افزاري‌هاي سيستم‌عامل ويندوز موبايل است و بايد طبق اصول آن نصب شود. پس از از آن مي‌توانيد برنامه را اجرا کنيد.

در ابتداي ورود به برنامه بايد 2 چيز را براي آن مشخص کنيد؛ اول: فايل مربوط به ذخيره تمامي اين پرونده‌ها است که همه اطلاعات شخصي شما در اين فايل به‌صورت کدشده قرار مي‌گيرد و دوم: ارائه کلمه عبور دلخواه براي برنامه است که بسته به نوع امنيت آن براي شما نمايش داده مي‌شود.

هر چه اين ميزان امنيت بيشتر باشد کشف آن سخت‌تر و ناممکن‌تر است. ضمن آن‌كه فراموشي آن، راه برگشتي نداشته و ممکن است ديگر به آن اطلاعات دسترسي نداشته باشيد. پس بهتر است در انتخاب آن دقت کنيد تا علاوه بر مطمئن بودن قابل‌حفظ شدن نيز باشد.

پس از تعيين موارد ذکر شده وارد منوي اصلي برنامه خواهيد شد که داراي سرشاخه‌هاي متعددي از جمله کامپيوتر، کارت اعتباري، خانواده، سرمايه‌گذاري‌ها، شخصي، سفرها و کاري مي‌شود. در هر يک از اين سرشاخه‌ها، زيرمجموعه‌هاي آن بخش وجود دارد.

به‌طور مثال در قسمت کارت‌هاي اعتباري مي‌تواند زيرمجموعه‌اي از بانک‌ها و موسسات اعتباري و... وجود داشته باشد يا در بخش کامپيوتر مي‌توان زيرمجموعه‌هايي از پست‌هاي الکترونيکي و سايت‌هاي کاربردي را مشاهده کرد.

به هر کدام از اين بخش‌ها که مراجعه کنيد يک سري گزينه‌هاي از پيش تعيين‌شده در آنها تعبيه شده که شما مي‌توانيد به موارد آن، گزينه‌هاي دلخواه را اضافه کنيد. ما براي شما يک مورد مثال مي‌زنيم و شما توجه داشته باشيد که در بقيه موارد هم به همين صورت خواهد بود.

براي مثال بياييد با بخش کامپيوتر شروع کنيم. ابتدا به بخش فوق وارد شويد، در آن بخش تنها يک گزينه آن هم پست‌الکترونيکي Hotmail وجود دارد. ما قصد افزودن بخشي به نام پست‌الکترونيکي ياهو را داريم. براي اين کار Menu را زده و از بخش File گزينه New Card را انتخاب کنيد. در قسمت‌هاي زير موارد ذکر شده را وارد کنيد:

General در اين بخش اسمي براي اين گزينه انتخاب کنيد. اين اسم مي‌تواند اسمي مرتبط با گزينه در حال ساخت ما باشد. سپس از بين پوسته‌هاي از پيش تعريف شده يکي را بر اساس دلخواه خود انتخاب کنيد. همچنين در آنجا مي‌توانيد يک آيکون يا شکلک براي اين بخش مشخص کنيد.

Fields اين بخش قسمت داده‌هاي ورودي را مشخص مي‌کند. پس اطلاعاتي که مربوط به قسمت‌هاي مهم ايميل‌تان است را در اين قسمت وارد کنيد.

View در اين بخش پشت پوسته‌اي که براي قرار گرفتن اطلاعات روي آن در بخش اول انتخاب کرديد، به‌صورت تصويري نمايش داده مي‌شود.

Attachments مي‌توانيد در اين بخش فايل‌هاي مختلفي را اضافه کنيد. اين فايل‌ها مي‌توانند اطلاعات مکمل اين بخش باشند که از قبل در گوشي شما وجود داشته است.

Notes اين بخش براي نوشتن يک يادداشت که ضروري هم نبوده و صرفا جهت يادآوري برخي از مسائل به‌کار مي‌رود.

پس از تکميل موارد فوق Ok را بزنيد، خواهيد ديد بخش دلخواه شما ساخته شده و با کليک روي آن، اطلاعات ورودي شما به‌نمايش درمي‌آيد. پس به‌اين‌ترتيب مي‌توانيد براي همه موارد خصوصي و شخصي خود که نيازمند محافظت هستند، در بخش‌هاي مختلف گزينه ايجاد کنيد به‌طوري که قابل دسترس ديگران نباشند.

همچنين در قسمت Option يا همان تنظيمات مي‌توانيد بخش‌هاي مختلف و تنظيمات آنها را به‌دلخواه خود تغيير دهيد طوري‌که امنيت آنها را شديدتر يا آسانتر کنيد که اين بستگي به نوع و نظر شخصي استفاده کننده دارد.

در پايان مي‌توانيد به‌سادگي و بدون مشکل از کليد Lock براي قفل شدن برنامه يا از دکمه Exit براي خارج شدن از آن استفاده کنيد.

همچنين قابل ذکر است كه مي‌توانيد از فايل‌هاي کد شده و ايجاد شده توسط اين برنامه نسخه پشتيبان تهيه کنيد تا در صورت خرابي گوشي، از بين رفتن فايل‌ها و علت‌هاي مختلف ديگر که ممکن است به از دست رفتن اطلاعات شما بينجامد، جلوگيري کنيد. مي‌توانيد براي اين کار از گزينه Backup موجود در برنامه استفاده کنيد که هم ايمني بيشتري دارد هم از پشتيبان‌گيري آن مطمئن خواهيد بود. همه ما به زودي به چنين برنامه‌اي نياز پيدا خواهيم کرد، پس بد نيست از همين حالا با زواياي مختلف اين برنامه آشنا شويد. براي اين کار مي‌توانيد از لينک زير اقدام به دريافت نسخه‌اي از اين برنامه کنيد.

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/wallet/

پژمان عاملي‌فرد

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها