شما از یه مسافره خانه خدا خواسته ای ندارید؟
یک شنبه 14 تیر 1388 12:23 AM
غرض از نوشتار این مطلب اینکه:
بار دیگه خداوند بزرگ نظر لطفشو نصیب منه حقیر سر تا پا تقصیر کرد و بعد از سفر سوریه و مشهد وقم در عرض چند ماه اینبار راهی خونه زمینیش هستم قراره ان شا ء ا... ان شا ء ا.. جند روزه آینده به سفر حج عمره مشرف بشیم قطعاْ قطعاْ قطعاْقطعاْ..... ـ نمی دونم چند تا نقطه باید بذارم ـ لیاقت و شایستگی تون از بنده بیشتره و پیش خدا عزیز ترید دوستانی که عضو همچنین سایت هایی هستند یه جورایی خاصندو پیش خدا عزیزند و حتماً هم ما کاربرانی که به اماکن زیارتی کشورهای سوریه و عراق و عربستان رفتند زیاد داریم. نمی دونم چه برداشتی دارید اما من به شکرانه این افتخار عظیم از شما هم می خوام که اگه بنده رو قابل بدونید درخواست دعا- خواسته خاصی - تمنای خاصی مریض .... که من اونجا مطرح کنم با کمال افتخار می پذیرم که نائب الزیاره شما باشم. -فقط برای درج نظر تون به وبلاگ (www.ttcshariati.iranblog.com/) مراجعه کنید و بنویسید از سایت راسخون -و نظرتون رو بصورت خصوصی بنویسید چون من در چند سایت دیگه درخواست دادم و سرزدن به همه اونها برام مشکله -در ضمن ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید در ضمن برای همدیگه دعا کنیم تا به ما اگه لیاقتشو داریم تمکن مالی بده تا بتونیم در راه خیر کمک کنیم.