0

معرفي رشته علوم ارتباطات اجتماعي

 
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 6234
محل سکونت : یزد

پاسخ به:معرفي رشته علوم ارتباطات اجتماعي
شنبه 4 تیر 1390  1:18 PM

موقعيت شغلي در ايران:
آيا مي دانيد که تعداد فارغ التحصيلان رشته علوم ارتباطات از سال 1351 تا 1373 حدود يک هزار نفر برآورد شده است و از اين تعداد تنها 60 نفر در مطبوعات مشغول به کار هستند و 940 نفر بقيه به مشاغل غيرمطبوعاتي اشتغال دارند؟
بدون شک عوامل بسياري در اين مساله نقش داشته اند اما يکي از مهمترين دلايل اين است که تعدادي از دانشجويان در طي سالهاي فوق، رشته علوم ارتباطات را بدون شناخت لازم و از سرناچاري و يا به طور اتفاقي انتخاب کرده اند. در نتيجه آمادگي و توانايي لازم را براي حضور در مطبوعات نداشته اند از سوي ديگر وابستگي اکثر مطبوعات آن دوران به ارگانهاي دولتي و شرايط دشوار استخدام، عامل مهمي در عدم حضور فارغ التحصيلان اين رشته در شغلهاي مربوط بوده است.
البته در حال حاضر اکثر فارغ التحصيلان اين رشته جذب بازار کار مي شوند براي مثال قريب به اتفاق دانشجويان فارغ التحصيل سال 75 دانشگاه علامه طباطبايي وارد بازار کار مربوط به رشته تحصيلي خود چه در زمينه روزنامه نگاري و چه در زمينه روابط عمومي شده اند.
فرصت هاي شغلي فارغ التحصيلان روابط عمومي نيز در حال حاضر بهتر شده است چرا که زماني کار روابط عمومي سازمانهاي دولتي مساوي با شيريني دادن در جشنها و پلاکارد زدن و عرض تسليت دادن در زمان سوگواري ها بود اما امروزه مردم انتظار بسياري از روابط عمومي سازمانها دارند و مايلند آن ها را در جريان آخرين اطلاعات و اخبار درون سازماني قرار دهند و همچنين نظرات و ديدگاههايشان را به گوش مسوولين سارمانها برسانند. کاري تخصصي که از عهده هر فردي بر نمي آيد و به همين دليل سازمانها ترجيح مي دهند که از فارغ التحصيلان روابط عمومي براي کار در اين بخش مهم و حياتي بهره ببرند.

وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است .

******

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها