0

مردي ازجنس نور

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

مردي ازجنس نور
پنج شنبه 2 تیر 1390  5:14 PM

مردي ازجنس نور

انتشارات نيستان

1388

سيدمهدي شجاعي

سليم بن قيس هلالي نويسنده كتاب اسرار آل محمد در حال فرار ازدست ماموران حجاج است .حجاج دستورداده كه سليم را به همراه كتاب دستگير كنند وبراي اوبياورند.

دراين تعقيب وگريز پرحادثه هرجايي كه براي سليم فرصتي پيش مي آيد گوشه هايي از معارف اين كتاب ارزشمند به مردم بازگو ميشود.

ماجراي عقبه هرشي ومظلوميت حضرت صديقه و...

قلم اين كتاب مانند اغلب كارهاي حضرت سيد داراي لطافت فوق العاده ايست .

برخي صحنه هاي كتاب آنقدر زيبا تصوير سازي شده كه انسان حسرت آن دوران وصفاي باطن راويان حديث را ميخورد.

كتاب داراي ايده هاي زيادي براي اهل قلم است.

"محمد حقی"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کتاب «مردی از جنس نور» را خواندم. این کتاب فیلمنامه‏ای است پیرامون نگهداری و حفظ کتاب اسرار آل محمد (ص) توسط شخصیت سلیم بن قیس.ورود و خروج این کتاب و جلوگیری از نابودی آن در این اثر شرح داده شده است. خلق حسنه و رفتار سلیم بن قیس حکایت از شاگردی او در مکتب ائمه اطهار (سلام الله علیهم) دارد.

این کتاب برای من بیشتر جنبه تاریخی داشت و حس و ذهن من را چندان مشغول نکرد. محتوای فیلمنامه خوب و داستان خواندنی است ولی چه کنم که هم به خاطر فیلمنامه بودنش و هم به خاطر نثر کمی تا قسمتی مصنوعی‏ آقای سید مهدی شجاعی نتوانستم ارتباط زیادی با آن برقرار کنم.

البته مطالعه آن خالی از لطف نیست. هر چند شاید دوستانی که با قلم آقای شجاعی انس دارند چیز دیگری بگویند.

"علیرضا عالمی"

http://ketab-nama.blogfa.com/90032.aspx

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها