0

اسناد:

mowood
mowood
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 149

48
سه شنبه 31 خرداد 1390  11:46 PM

آیا جانشین یک فرد نباید حداقل شباهت هایی با او داشته باشد از لحاظ تخصص ، مقام علمی و تجربه عملی؟ اگر خدای نکرده مریض شما نیاز به جراحی مغز و اعصاب داشته باشد شما حاضرید مریض عزیزتون را به قصابی بسپارید که هیچ چیزی از پزشکی نمی دونه تا مریض تون را عمل کنه؟؟؟ پس چگونه امورات مادی و معنوی یک ملت را بعد از رحلت پیامبر به دست افرادی ناشایست باید سپرد که هیچ شباهتی در علم و عمل و ایمان با پیامبر نداشتند (سه خلیفه اول را میگویم که در موارد متعددی اعمال انها بر خلاف روش پیامبرصلی الله علیه وآله بود (چه کسی شبیه تر بود به پیامبر صلی الله علیه واله از علی علیه السلام؟؟؟ چه کسی غیر از علی به پشتوانه کلام پیامبر که فرمود من شهر علم هستم و علی دروازه ورود به آن و هرکس به خواهد به شهر بیاید باید از دروازه آن وارد شود گفت سلونی قبل ان تفقدونی ؟؟؟ چه کسی جز علی گفت اگر آسمانها و زمینهای هفتگانه را به من بدهند تا دانه جویی را با ظلم از دهان مورچه ای بیرون بکشم هرگز نخواهم کرد؟؟ جز علی چه کسی بود که دردادگاهی که خودش قاضی ان را منصوب کرده بود

نتوانست حقش را از ان یهودی بگیرد و اصلا شکایتی که به قاضی نکرد هیچ، حتی به او گفت چرا برای احترام به من از جا بلند شدی در اینجا من و این یهودی برای تو باید برابر باشیم و باید با عدالت و یکسان با ما رفتار کنی و بخاطر همین صبر او آن یهودی مسلمان شد؟؟ جز علی چه کسی در اوج جنگ و خشم وقتی دشمن به روی او آب دهان انداخت او را نکشت تا خشمش فروکش کند و فقط برای رضای خدا او را بکشد؟؟؟ چه کسی یتیم نوازتر و مهربان تر از علی بود؟؟؟ در پایان این بخش باید این نکته مهم را تذکر دهم که از صدر اسلام و به خصوص در زمان معاویه

برای مقاصد :سیاسی،مالی،معنوی،کسب جاه و مقام افرادی گمراه دست به جعل احادیث میزدند و چه بسیار احادیثی که در کتب شیعه و سنی وجود دارد که جعلی است و از پیامبر یا ائمه علیهم السلام نرسیده پس به هر حدیثی نباید یقین کرد که درست است مگراز متخصص علوم حدیث بپرسید. به عنوان مثال در زمان معاویه ،او دستور داد که به ازای هر حدیثی که در مدح علی علیه السلام وجود دارد ١٠ حدیث شبیه آن برای دیگر صحابه و خلفا جعل کنند وبر ضد علی هم احادیثی که با آن حدیث در تضاد است جعل کنند تا مردم را گیج کنند و بگویند علی هم مثل بقیه بوده و هیچ فرقی با دیگر صحابه نداشته به عنوان مثال در احادیث امده که پیامبر فرمود حسن و حسین علیهم السلام آقای جوانان اهل بهشت هستند و درکتب اهل سنت حدیث جعلی است که از پیامبر نقل شده عمرو ابابکر آقای پیران اهل بهشت هستند .علت جعلی بودن هم از کتب اهل سنت بیان میکنیم و ان اینکه در احادیث کتب صحاح امده که در بهشت اصلا پیر وجود ندارد وهمه به شکل جوانانی سی ساله به بهشت وارد میشوند!!! علت عقلی هم اینکه ادم پیر و مریض که نمیتونه از نعمتهای بهشت به درستیلذت ببره

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها