0

نسخه چاپي ارسال به دوستان در گفت‌وگو با فارس: آقاجاني: براي جهاني شدن حق هيچ‌گونه اشتباهي را ندارم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپي ارسال به دوستان در گفت‌وگو با فارس: آقاجاني: براي جهاني شدن حق هيچ‌گونه اشتباهي را ندارم
دوشنبه 30 خرداد 1390  6:55 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس:
ز

خبرگزاري فارس: دارنده نقره مسابقات كشتي آزاد آسيا گفت: براي پوشيدن دوبنده تيم ملي در جهاني بايد همه را شكست دهم و حق هيچگونه اشتباهي را ندارم.

مصطفي آقاجاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره آمادگي‌اش براي حضور در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي كشتي آزاد گفت: پس از بازگشت از ازبكستان چند روز استراحت كردم و مدتي از تمرينات دور بودم، اما در هفته‌هاي اخير تمريناتم را به صورت جدي زير نظر اكبر فلاح پيگيري مي‌كنم و تا شروع مسابقات به آمادگي كامل خواهم رسيد.
وي درباره رقيبانش در مسابقات انتخابي گفت: اسماعيل‌پور و دباغي اصلي‌ترين حريفان من در انتخابي هستند. البته تمام كشتي‌گيران اين وزن براي پوشيدن دوبنده تيم ملي باانگيزه‌اند و هيچ كس را نبايد دست كم گرفت. براي پوشيدن دوبنده تيم ملي در جهاني بايد همه را شكست دهم و حق هيچگونه اشتباهي را ندارم.
دارنده نشان نقره رقابت‌هاي قهرماني آسيا در 60 كيلو درباره اميدش براي ملي‌پوش شدن در مسابقات جهاني عنوان كرد: براي رسيدن به دوبنده تيم ملي با تمام وجود كشتي مي‌گيرم. كسب مدال نقره آسيا روحيه و انگيزه مضاعفي به من داد و مي‌خواهم در جهاني نيز عضو تيم ملي باشم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها