قديميهاي استقلال همكارانم خواهند شد
جمعه 21 خرداد 1389 6:39 PM
سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال، گفت: اميدوارم با كمك هوادارانو پيشكسوتان باشگاه تيم خوبي را آماده حضور در رقابتهاي ليگ برتر و ليگ قهرمانانآسيا كنيم.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشيخبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره انتخابش به عنوان سرمربي جديد استقلالگفت: چندين سال بود كه بحث حضور من در استقلال مطرح ميشد اما اين اتفاق نميافتاد. خوشحالم كه ميتوانم پس از سالها در خدمت تيم محبوبم باشم. به هر حال در شرايطمعمولي كار در استقلال دشوار است و با شرايطي كه به وجود آمده وضعيت سختتر هم شدهاما اميدوارم بتوانم با كمك هواداران و پيشكسوتان تيم خوبي را آماده كنم.
وي درباره صحبتهايي كه پيرامون حضورش در شاهينبوشهر مطرح ميشد، گفت: بايد ابتدا از مديرعامل باشگاه شاهين وهواداران اين تيمعذرخواهي كنم اما به كنگاني هم گفته بودم كه اگر تا شنبه تكليفم با استقلال روشننشود به بوشهر ميآيم. به هر حال قسمت نبود كه در بوشهر كار كنم.
مظلومي درباره بازيكنان جداشده از استقلال گفت: بازيكنان خوبي از مجموعه استقلال جدا شدند كه اين به دليل شرايطي بود كه وجود داشتاما تلاش ميكنيم كه بازيكنان خوب ديگري را جايگزين آنها كنيم.
وي درباره انتخاب دستياران خود هم گفت: فعلا درحال بررسي شرايط هستم اما ميخواهم از قديميهاي استقلال استفاده كنم و هر زمان بهجمعبندي برسم اسامي آنها را اعلام ميكنم.
راسخون هر روز بهتر از دیروز