پاسخ به:سلسله مقالات جامعه و مهدویت
شنبه 25 تیر 1390 9:28 PM
رسول خدا صلی الله علیه و آله می فرماید :
ان الجنة تشتاق الی أربعة من أهلی قد أحبهم الله و أمرنی بحبی :ابی طالب و الحسن و الحسین و المهدی الذی یصلی خلفه عیسی بن مریم [1] ؛البته بهشت به چهار نفر از اهل من اشتیاق نشان می دهد که خداوند آنها را دوست دارد و مرا نیز امر فرموده است که آنها را دوست بدارم ؛علی بن ابی طالب وحسن و حسین و مهدی [علیهم السلام ]آن کسی که عیسی بن مریم پشت سرش به نماز می ایستد .
آن یار که ماراست به حق خواستنی ست جنت به جمال وجهش آراستنی ست .[عطارد نژاد]
در آن آنجا که بهشت دیدنت را لحظه شماری می کند و ساکنان آن مشتاق لحظه ای از لقای تو ،من چه بگویم و چه سرایم ؟و چگونه دیدارت را در سر بپرورانم ؟و چه طور جام عشق را با لقایت سر بنوشم؟.....
می بینم آن لحظه ای را که عیسی بن مریم بال در بال ملائکه فرود می آید و پشت سرت به نماز می ایستد ...آنگاه گلبوسه ای از پیشانی ات می چنید ..و از آن پس نور تو آسامانها و زمین را نورانی می کند و در این صورت است که حتی چشمان نازیبای ما هم می توانند جمال دلربای تو را ببنند .
اینک می خواهم برایت دعا کنم :
اللهم عجل لولیک الفرج و اجعلنا من أعوانه وانصاره .خداوندا ظهورش را تعجیل بفرما و ما را ازأعوان و أنصارش قرار بده .....
تو هم برای ما دعا کن !ای تمام هستی ام به فدایت !ای آبروری خداوند !به آبرویت ما را نیز شفاعت بفرما ...
اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت