پاسخ به:سلسله مقالات جامعه و مهدویت
شنبه 28 خرداد 1390 7:35 PM
گوشزد كردن اهميت مسأله
شوخى و خنده جزء زندگى ما است؛ حتى در مسائل دينى نيز بعضى موقع شوخى مىكنيم. در بعضى چيزها به هيچوجه نبايد شوخى كرد؛ از جمله قرآن و قيامت. نام قيامت كه بيايد، بايد اشك جارى شود. يكى از استادان ما تعريف مىكرد كه در تهران برادرى داشتم كه شيطنت مىكرد. مىآمد قم و مىگفت دلم برايت خيلى مىسوزد. توى شهرى زندگى مىكنى كه يك سينما ندارد و بعد مىگفت كه همه تكنسينها و مهندسان به جهنم مىروند و شما به بهشت. ولى آنها آتش جهنم را به وسيله علمشان خاموش مىكنند.
مسئله قيامت طورى در قرآن بيان مىشود كه هيچ جاى شوخى نمىگذارد. در مورد قيامت نبايد شوخى كرد. در نانوايى خانمى را ديدم كه دستش با سنگ داغ سوخت.
اعتراض كرد كه چرا اين را به من دادى. من گفتم اين سوختن ها خيلى زود التيام پيدا مىكند و بايد از آتش جهنم برحذر باشيم. گفت: اينجا من نسوزم، جهنم هر چه مىخواهد بشود، بشود. اين حرف عين حماقت و نادانى است كه بر يك شخص، حاكم است.
اگر بخواهيم نسل منتظر بار بياوريم، با بعضى چيزها نبايد شوخى كنيم. با نام امام زمان(عليه السلام ) نمىتوان شوخى كرد.
اگر بخواهيم نسل منتظر تربيت كنيم، بايد با شنيدن نام ولى عصر(عليه السلام ) حالمان دگرگون و چهرهمان متغير شود. اين تغيير چهره تأثير خودش را مىگذارد. اگر بچهاى گوشه چشم تر ما را ببيند، از هزاران آموزش مستقيم بهتر است. آن بچه مىبيند و در اعماق وجودش اثر مىگذارد. نشان دهيم كه ما درباره يك انسان مهم و بزرگ حرف مىزنيم كه سر سوزنى سهلانگارى در او وارد نمىشود.
نام امام زمان(عليه السلام ) كه مىآيد برمىخيزيم و دست روى سر مىگذاريم. اين كارى بوده كه امام رضا(عليه السلام ) قبل از تولد امام زمان(عليه السلام ) انجام مىداده؛ اين تكريم ها در عمل بايد نشان داده شود و مهمترين تربيت نسل منتظر اين است كه نشان دهيم سخن از شخص بسيار مهمى است.
مدیر تالار مهدویت
مدیر تالار فلسفه و کلام
id l4i: hoosianp_rasekhoon
mail yahoo: hoosianp@yahoo.com
ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب