آذرشكيب: دوست داشتم با معصومي در انتخابي كشتي ميگرفتم
شنبه 28 خرداد 1390 5:50 PM
خبرگزاري فارس: مدعي سنگين وزن كشتي آزاد گفت: دوست داشتم در انتخابي با فردين معصومي كشتي ميگرفتم تا نتيجه زحماتي را كه در اين مدت كشيدهام، روي تشك ببينم و ميزان آمادگي خودم را بسنجم.
محمدرضا آذرشكيب در گفتوگو با خبرنگار ورزش باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به پيگيري تمريناتش در كرج براي حضور در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي كشتي آزاد گفت: در يك سال اخير تقريبا در تمام اردوهاي تيم ملي حضور داشتم و تنها در اردوي آخر نبودم، اما تمريناتم را به طور جدي زير نظر مربيانم در كرج پيگيري ميكردم.
وي ادامه داد: كاملا آماده هستم و در اين مدت با برنامهريزي خوبي كه جمشيدي، مربيام، انجام داده است به شرايط ايدهآلي رسيدم. بدنم كاملا روبه جلو حركت ميكند و در مراحل پاياني تمرينات را دنبال ميكنم تا با تمام قوا براي حضور در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي آماده شوم.
آذرشكيب درباره مصدوميت فردين معصومي كه از رقباي اصلياش در انتخابي محسوب ميشد، عنوان كرد: از شنيدن خبر مصدوميت معصومي ناراحت شدم و براي اين پهلوان كشتي آرزوي سلامتي از خدا دارم. البته دوست داشتم با معصومي كه باتجربهترين سنگينوزن ايران است روي تشك روبرو ميشدم. اميدوارم هر چه زودتر خوب شود و بتوانم با او در تشك كشتي پنجه در پنجه شوم و به تمام حرف و حديثها پايان دهم.
وي در مورد كميل قاسمي ديگر مدعي اين وزن گفت: تمام حريفان جوان و مدعي هستند. هيچ كس از پيبش باخته نيست. به قاسمي هم مانند بقيه فكر ميكنم و تنها به فكر پوشيدن دوبنده تيم ملي در جهاني هستم، اما بيشتر از همه دوست داشتم در انتخابي با فردين معصومي كشتي ميگرفتم تا نتيجه زحماتي را كه در اين مدت كشيدهام، روي تشك ببينم و ميزان آمادگي خودم را بسنجم.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...