0

هر روز يك خبر

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نسل جديد تلويزيون‌هاي ال‌سي‌دي عرضه شد
یک شنبه 18 مهر 1389  10:32 AM

شركت هيتاچي در نمايشگاه CEATEC 2010 ژاپن نسل جديد نمايشگرهاي تلويزيوني LCD را در سه مدل مختلف به نمايش گذاشت.


يكي از اين مدل‌ها Super black نام دارد و شامل فناوري ويژه‌اي مي‌شود كه در تصاوير، رنگ خاكستري را جايگزين مشكي مي‌كند. با اين جريان، نوري كه از رنگ خاكستري در تصوير منعكس مي‌شود، تصاوير را در صفحه با كيفيت بالاتري به نمايش مي‌گذارد و در نهايت، كاربر رنگ سياه را با كيفيت بسيار بهتر و شفاف‌تر مي‌بيند.
مدل ديگر اين تلويزيون‌ها Auto-IQ نام دارد كه شرايط روشنايي تصوير در آن به صورت هوشمندانه تغيير مي‌كند. اين گيرنده تلويزيوني مي‌تواند بر اساس كيفيت تصاوير، روشنايي خود را تعديل كند و در نهايت، انرژي كمتري در آن استفاده شود.
آخرين مدل از اين تلويزيون Upscaling نام دارد كه براي تماشاي تصاوير ويديويي و ديسك‌هاي DVD مناسب است. اين تلويزيون به گونه‌اي ساخته شده است كه مي‌تواند فيلم‌هاي ويديويي را با ديگر دستگاه‌هاي ديجيتالي و الكترونيكي موجود در خانه به اشتراك بگذارد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها