غذای هندی؛ پاكوراي پنير
یک شنبه 9 خرداد 1389 9:50 PM
مواد لازم:
پنير: 250 گرم
آرد نخود: 8 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز: دو و نيم قاشق چايخوري
پودر انبه: يك و يك چهارم قاشق چايخوري
جوش شيرين: يك چهارم قاشق چايخوري
آب: به مقدار لازم
نمك: به ميزان دلخواه
روغن: جهت سرخ كردن
طرز تهيه:
• ابتدا پنير را به شكل مكعبهاي كوچك و ضخيم تقسيم كنيد.
• پودر فلفل قرمز و انبه را روي قطعات پنير بپاشيد.
• درون يك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.
• به مخلوط درون كاسه مقداري آب اضافه كرده و از آنها مايه غليظي تهيه كنيد.
• هر كدام از قطعات پنير را درون مايه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنيد.
• در صورت تمايل ميتوانيد پاكوراي پنير را با سس گوجه فرنگي ميل كنيد.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه