انواع سختکنندههای موم
شنبه 14 خرداد 1390 8:40 PM
انواع سختکنندههای موم
کریستالهای تیرهکننده و شفافکننده مانند سختکنندەهای موم عمل میکنند. هر دو نوع کریستال نقطه ذوب خیلی بالائی دارند (حدود ۲۰۰ درجه فارنهایت) و ابتدا باید با دقت در یک ظرف کوچک با کمی موم روی حرارت مستقیم قبل از اینکه در ماهیتابه بزرگ بریزید آن را ذوب کنید. و برای هر ۴۵۰ گرم موم ۲/۱ تا ۱ قاشق چایخوری کریستال لازم است. هر دو نوع کریستال زمان سوخت شمع را افزایش داده و در خاتمه شمعی شفاف به دست میآید.
کریستال تیرهکننده موم را سفید، رنگ را هم خیلی روشن، و خاتمه شمع را هم براق میکند.
کریستال شفافکننده کمک به حفظ شفافیت طبیعی موم میکند، و همچنین کمک میکند که رنگ شفاف باقی بماند. کریستال شفافکننده همیشه برای ساخت شمعهای بزرگ که برای جشنها میسازید استفاده میشود