0

زارعان در سامانه خريد گندم ثبت نام كنند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

زارعان در سامانه خريد گندم ثبت نام كنند
سه شنبه 10 خرداد 1390  10:34 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل غله استان اردبيل:
زارعان در سامانه خريد گندم ثبت نام كنند

خبرگزاري فارس: مديركل غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل گفت: براي خريد راحت محصولات زراعي به ويژه گندم لازم است زارعان استان اردبيل در سامانه خريد گندم استان ثبت نام كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، براتعلي خشامن صبح امروز در جريان بازديد از سيلو و انبارهاي ذخيره گندم در مغان‌ اظهار داشت: اگر اين ثبت نام انجام نشود زارعان در تحويل محصولات خود دچار مشكل مي‌شوند.
اين مسئول ادامه داد: پيش از اين كار خريد گندم و پرداخت بهاي آن از طريق بانك ملت انجام مي‌شد كه از امسال اين كار به عهده بانك سپه گذاشته شده و لازم است كشاورزان براي دريافت به موقع وجوه خود در بانك سپه افتتاح حساب كنند.
وي از آغاز برداشت گندم از اواخر خرداد ماه خبر داد و افزود: تمهيدات و برنامه‌ر‌يزي‌هاي لازم براي خريد گندم و ذخيره آن انجام شده و ما هيچ مشكلي را در خريد و ذخيره‌سازي نداريم.
مديركل غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل خاطرنشان كرد: انتظار داريم امسال بيش از نيم ميليون تن گندم در استان اردبيل توليد و تحويل مراكز خريد شود.
خشامن گفت: علاوه بر سيلوها و انبارهاي شركت غله، تعاوني‌هار روستايي و برخي انبارهاي خصوصي نيز آماده دريافت گندم توليد شده استان هستند.
اين مسئول بيان داشت: با توجه به اينكه بيش از 70 درصد گندم توليدي استان اردبيل در منطقه مغان خريد و ذخيره‌سازي مي‌شود به همين خاطر تصميم گرفتيم فضاهاي متناسب با ظرفيت خريد در اين منطقه ايجاد كنيم.
وي ادامه داد: علاوه بر خريد مستقيم از طريق سيلوها و انبارها، 40 مركز خريد نيز به همت مباشران تدارك ديده شده و قرار است مازاد خريد از طريق آنها به ساير استان‌ها براي ذخيره‌سازي ارسال شود.
مديركل غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل از همكاري خوب تعاون روستايي در راه‌اندازي مراكز خريد قدرداني كرد و افزود: زائران مطمئن باشند در خريد و دريافت بهاي گندم تحويل داده شده با هيچ مشكلي مواجه نخواهند بود و در كمتر از 24 ساعت و حداقل دو روز وجوه خود را از طريق حساب بانكي دريافت مي‌كنند.
وي يادآور شد: در اين زمينه اتحاديه‌هاي تعاون روستايي نيز با امكانات تمام وارد شده‌اند و كار خريد تا پايان فصل تابستان و اوايل پاييز ادامه خواهد داشت.
اين مسئول در پايان به زارعان توصيه كرد در تحويل محصول كيفي خود به مراكز خريد عجله نكرده و محصول با افت پايين‌تر را به سيلو‌ها و انبارها تحويل دهند.
انتهاي پيام/م20

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها