سرمربی تیم ملی کشتی عراق میشوم/ شان مربیان ایرانی باید حفظ شود
سه شنبه 10 خرداد 1390 5:24 PM
مربی سازنده کشتی مازندران گفت: پس از انجام مذاکرات بین روسای فدراسیونهای کشتی ایران و عراق قرار است در صورت توافقات مالی سرمربی عراق شوم.
نادر ناظری مربی سازنده مازندرانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با توجه به درخواست فدراسیون کشتی عراق از فدراسیون کشتی من از طرف ایران به عنوان مربی به فدراسیون کشتی این کشور معرفی شدم. وی ادامه داد: در چند روز گذشته مذاکراتی با حضور رئیس فدراسیون کشتی ایران و عراق در تهران برگزار شد و در نهایت مقرر شد در صورت توافقات مالی من به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد عراق فعالیت کنم. ناظری تصریح کرد: قرار است در صورت فراهم شدن شرایط مالی در چند روز آینده به شهر کاظمین عراق سفر کرده و شرایط کشتی گیران این کشور را بررسی کنم. هدف عراقی ها حضور قدرتمند در جام پان عربی در قطر در چند ماه آینده است. وی تاکید کرد: یکی از برنامه های عراقی ها برگزاری اردوهای مشترک در شهرهای کشتی خیز ایران است و بر همین اساس قرار است اردوهای تیم کشتی آزاد این کشور در مازندران برگزار شود. ناظری در پایان خاطر نشان کرد: رقم قرارداد باید منطقی بوده و شان مربیان ایرانی را حفظ کند و در صورت توافق طرفین در آینده راهی این کشور می شوم.