برخورد با مصرف دخانيات اقدامي فرهنگي است
دوشنبه 9 خرداد 1390 9:42 PM
خبرگزاري فارس: نماينده مردم شهريار در مجلس گفت: بايد توجه داشته باشيم كه برخورد با گسترش مصرف دخانيات يك كار فرهنگي است و بايد از ابزار فرهنگي در اين حوزه استفاده شود.
حسين گروسي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرج اظهار داشت: ترويج و گسترش مصرف دخانيات يكي از معضلات جدي زندگي مدرن امروزي است و آمارها نشان ميدهد كه سن مصرف سيگار در جهان كاهش يافته است.
وي افزود: بر اساس اين آمارها آسيبهاي ناشي از مصرف دخانيات در ميان كشورهاي مختلف به سنين نوجواني و حتي زير 14 سال رسيده است و به همين دليل مسئولان و متوليان مربوطه كشورمان بايد برنامهريزي جدي براي كنترل اين معضل داشته باشند.
اين مسئول در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه مجلس چه نقشي در حوزه كنترل مصرف دخانيات بر عهده دارد، گفت: قوانين لازم در اين حوزه مدتها پيش به تصويب رسيده و ما خلاء قانوني براي كنترل مصرف دخانيات نداريم.
گروسي گفت: بايد توجه داشته باشيم كه برخورد با گسترش مصرف دخانيات يك كار فرهنگي است و بايد از ابزار فرهنگي در اين حوزه استفاده شود.
وي تاكيد كرد: به طور قطع برخوردهاي قانوني به تنهايي جوابگوي نياز امروز ما نخواهد بود و بايد برنامهريزي كلان با محوريت كارهاي فرهنگي براي كنترل دخانيات داشته باشيم.
نماينده مردم شهريار آگاهي بخشي به ويژه به كودكان و نوجوانان را بسيار ضروري توصيف كرد و گفت: يك فرد را بايد از سنين كودكي با مضرات سيگار آشنا كرد و اگر بخواهيم، برنامههاي آموزشي را مختص سنين جواني كنيم ديگر كار از كار گذشته است.
گروسي افزود: وقتي فردي به دليل عدم آگاهي لازم به مصرف سيگار روي آورد، 90 درصد راه را براي افتادن در دام دخانيات طي كرده و به همين دليل بايد افراد را از سنين كودكي براي عدم مصرف حتي يكبار سيگار آموزش داد.
وي متذكر شد: من منكر برنامهريزي صحيح و اجراي آن براي جوانان و آگاه كردن آنها نيستم، اما به اعتقاد كارشناسان كار در اين حوزه بايد از سنين كودكي آغاز شود.
رئيس فراكسيون ورزشهاي رزمي در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: توسعه و افزايش امكانات ورزشي كه منجر به جذب افرد به ورزش و مصون شدن از دام اعتياد و دخانيات ميشود، يكي از راهكارهايي است كه بايد دولت با جديت آن را پيگيري كند.
انتهاي پيام/غ20