0

طرز تهیه سوهان عسلی

 
taghitaxi_2010
taghitaxi_2010
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 441
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سوهان عسلی
دوشنبه 3 خرداد 1389  8:09 AM

مواد لازم:
یک استکان شکر
یک استکان بادام خلال شده
دو قاشق مربا خوری روغن جامد
دو قاشق مرباخوری عسل
دو قاشق مربا خوری آب
پسته به مقدار لازم
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه :
کاسه ای که میخواین توش سوهانتون رو درست کنید حتما باید یا روحی باشه یا استیل که رنگ سوهان معلوم شود .

اول یک استکان شکر را به همراه دو قاشق مربا خوری آب و دو قاشق مربا خوری روغن جامد و دو قاشق مرباخوری عسل داخل کاسه ریخته و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم. دقت کنید . اگر شعله زیر کاسه زیاد باشه عسلتون فورا با شکر مخلوط شده و هر دو باهم میسوزن.

بعد از چند دقیقه محتویات داخل کاسه شروع به حل شدن کرده و یواش یواش به صورت خمیر کرم رنگی در میاد. یادتون باشد اگر میخواین به سوهانتون زعفران اضافه کنید باید زعفران سائیده را به همان دو قاشق مربا خوری آب اضافه کرده و در مایه بریزید . اما این نوع سوهان بدون زعفران هم بقدری خوشرنگ از آب درمیاید که نیاز به آن نیست. امتحان کنید.

با یک قاشق دسته بلند یواش یواش مایه را هم زده و فرصت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شده و در یکدیگر حل شوند.

بعد از اینکه رنگ مایه در حال تغییر به سمت طلایی است یک استکان بادام خرد شده یا خلال را در آن ریخته و آرام آرام بهم بزنید. در این زمان میبینید که تمام محتویات کاسه به بادام میچسبد. نگران نباشید. یواش یواش در اثر حرارت بادام در مواد شروع به حل شدن میکند. آرام آرام مایه را هم بزنید اما نه زیاد چون هم زدن زیاد باعث خورد شدن بادام ها میشود. بادام شما بتدریج رنگ طلایی به خود میگیرد. و آهسته آهسته رو به قهوه ای روشن و سپس قهوه ای تیره تر میرود.

زمانی که رنگ آن به حد مطلوب رسید شعله را باز هم کمتر کرده و سینی استیل را که از قبل ته آن را چرب کرده اید نزدیک آورده و آرام آرام شروع به ریختن سوهان در سینی نمایید. مواظب باشید که برای ریختن پسته روی سوهان ها حتما از یک نفر کمک بگیرید چون همزمان نمیتوانید این دو کار را با هم انجام دهید و این باعث میشود رنگ سوهان شما سیاه شود. زیباترین سایز هر سوهان یک قاشق مرباخوری است. مواظب باشید که نسوزید. سوهان خیلی داغ است از اینکه پسته ها را هم بروی آن اضافه کردید زمان لازم است تا سوهان ها سرد شده و به اصطلاح خودشو ول بده. بعد خیلی راحت میتوایند آنها را از سینی جدا کرده و در ظرف بچینید .

زمان ریختن مایع بروی سینی بسیار مهم است اگر عجله کنید سوهان چسبناک می شود پس پیشنهاد می کنیم که یک ظرف آب خنک در کنار خود داشته باشید و به تناوب قدری از مایع را در آن بریزید و آزمایش کنید بهترین زمان برای ریختن بروی سینی را پیدا کنید .

تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها