پاسخ به:کشتی
پنج شنبه 5 خرداد 1390 4:59 PM
|
به گزارش روز سه شنبه ايرنا؛ پس از كناره گيري غير منتظره سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي پس از كسب عنوان قهرماني آسيا در ازبكستان، برخي از اعضاي كاروان اعزامي و همچنين اهاالي كشتي با اين شائبه روبرو شدند كه شايد روي سكو رفتن محمد علي صنعتكاران به جاي سرمربي تيم ملي و دريافت جام قهرماني توسط نايب رئيس فدراسيون كشتي باعث ناراحتي محمد بنا شده است.
صنعتكاران نيز در واكنش به اين شايعه اظهار داشت: من نيازي به اين كارها ندارم، چرا كه نزديك به پنجاه سال قبل تجربه رفتن روي سكو و كسب مدال و جام را دارم.
وي افزود: در هنگاه اهداي جام تيم قهرمان، مسئولان برگزاري مسابقات هر چه محمد بنا را براي آمدن روي سكو صدا كردند، خبري از او نشد كه اين مساله باعث اعتراض و ناراحتي برخي از مسئولان فدراسيون جهاني (فيلا) و همچنين شخص رافائل مارتينتي نيز شد.
مدير فني تيم هاي ملي كشتي تصريح كرد: حتي من شخصا دست به كار شدم و با سركشي به نقاط مختلف سالن به دنبال سرمربي تيم ملي گشتم، اما خبري از او نبود.
وي گفت: البته به برخي از ملي پوشان نيز گفتم كه دنبال وي بگردند و او را سريع براي رفتن روي سكو بياورند.
صنعتكاران ادامه داد: اين مساله حتي باعث تاخير در برگزاري مراسم پاياني اهداي جام قهرمان و ناراحتي مسئولان فيلا شد كه در نهايت مارتينتي به من گفت كه روي سكو بروم و جام را بگيرم.
وي گفت: مطمئنا اگر علاقه اي به اين كار داشتم به جاي كت و شلوار، مثل تمامي مربيان با گرمكن ورزشي روي سكو مي رفتم.
وي در خاتمه از اين اقدام محمد بنا اظهار بي اطلاعي كرد و گفت: به عنوان يكي از مسئولان فدراسيون كشتي هنوز دليل اين كار سرمربي تيم ملي را نمي دانم تا بتوانم در اين خصوص اظهار نظر قطعي كنم.