0

کشتی

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

پاسخ به:کشتی
پنج شنبه 5 خرداد 1390  4:59 PM

صنعتكاران در واكنش به استعفاي محمد بنا: نيازي به رفتن روي سكو ندارم
تهران - نايب رئيس فدراسيون كشتي در تشريح اتفاقات رخ داده در مراسم پاياني و اهداي جام قهرماني كشتي فرنگي در تاشكند ازبكستان گفت: با توجه به سوابقم در كشتي و حضور پنجاه ساله ام در اين عرصه، نيازي نداشتم كه براي دريافت جام قهرماني روي سكو بروم.
صنعتكاران در واكنش به استعفاي محمد بنا: نيازي به رفتن روي سكو ندارم

به گزارش روز سه شنبه ايرنا؛ پس از كناره گيري غير منتظره سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي پس از كسب عنوان قهرماني آسيا در ازبكستان، برخي از اعضاي كاروان اعزامي و همچنين اهاالي كشتي با اين شائبه روبرو شدند كه شايد روي سكو رفتن محمد علي صنعتكاران به جاي سرمربي تيم ملي و دريافت جام قهرماني توسط نايب رئيس فدراسيون كشتي باعث ناراحتي محمد بنا شده است.

صنعتكاران نيز در واكنش به اين شايعه اظهار داشت: من نيازي به اين كارها ندارم، ‌چرا كه نزديك به پنجاه سال قبل تجربه رفتن روي سكو و كسب مدال و جام را دارم.

وي افزود: در هنگاه اهداي جام تيم قهرمان، مسئولان برگزاري مسابقات هر چه محمد بنا را براي آمدن روي سكو صدا كردند، خبري از او نشد كه اين مساله باعث اعتراض و ناراحتي برخي از مسئولان فدراسيون جهاني (فيلا)‌ و همچنين شخص رافائل مارتينتي نيز شد.

مدير فني تيم هاي ملي كشتي تصريح كرد: حتي من شخصا دست به كار شدم و با سركشي به نقاط مختلف سالن به دنبال سرمربي تيم ملي گشتم، اما خبري از او نبود.

وي گفت: البته به برخي از ملي پوشان نيز گفتم كه دنبال وي بگردند و او را سريع براي رفتن روي سكو بياورند.

صنعتكاران ادامه داد: اين مساله حتي باعث تاخير در برگزاري مراسم پاياني اهداي جام قهرمان و ناراحتي مسئولان فيلا شد كه در نهايت مارتينتي به من گفت كه روي سكو بروم و جام را بگيرم.

وي گفت: مطمئنا اگر علاقه اي به اين كار داشتم به جاي كت و شلوار، مثل تمامي مربيان با گرمكن ورزشي روي سكو مي رفتم.

وي در خاتمه از اين اقدام محمد بنا اظهار بي اطلاعي كرد و گفت: به عنوان يكي از مسئولان فدراسيون كشتي هنوز دليل اين كار سرمربي تيم ملي را نمي دانم تا بتوانم در اين خصوص اظهار نظر قطعي كنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها