حلواي آرد گندم
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389 9:07 AM
موادلازم:
ـ شكر ۱ ليوان
ـ آرد ۵/۱ ليوان
ـ آب و گلاب ۱ ليوان ( ۳ قسمت آب و ۱ قسمت گلاب )
ـ تخم گشنيز و هل ساييده ۱ قاشق
ـ زعفران دم كرده ۱ قاشق
ـ روغن به مقدار كافي
طرز تهيه :
شكر را با آب روي حرارت بگذاريد وقتي به شهد تبديل شد حرارت زير آنرا خاموش كنيد به شهد آماده گلاب و زعفران و تخم گشنيز و هل را اضافه كنيد .و بگذاريد تا سرد شود . در اين فاصله آرد را با روغن روي حرارت ملايم گذاشته و روغن اضافه كنيد روغن بايستي به حدي باشد كه اين دو با هم تركيبي نه زياد سفت و نه زياد شل بشود. آرام آرام به هم زده تا كاملا" سرخ شود .
شهد را به آرد سرخ شده اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد و حرارت را خيلي كم كنيد وقتي كه حلوا قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش كنيد .
براي ديدن عكس به اين آدرس مراجعه كنيد
http://ashpazierangin.blogfa.com