0

زارع: نمي‌دانم چرا نوسان زيادي داريم

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

زارع: نمي‌دانم چرا نوسان زيادي داريم
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390  3:24 PM

فكر كنم اولين بار بود در خط دفاع بازي مي‌كردم

هافبك پرسپوليس گفت: مقابل سپاهان به مراتب بهتر از گذشته بازي كرديم اما دليل نوسان زياد تيم را نمي‌دانم.

 

مازيار زارع در خصوص بازي مقابل سپاهان اظهار داشت: به دليل مصدوميت و محروميت‌هايي كه داشتيم بازيكنان زيادي را در ديدار برابر سپاهان در اختيار نداشتيم اما ساير بچه‌ها جاي مصدوم‌ها و محروم‌ها را پر كرده بودند.

 

وي افزود: بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتيم و اگر باهوش بوديم مي‌توانستيم از فرصت‌هايمان يك گل بسازيم. مقابل سپاهان به مراتب بهتر از گذشته بازي كرديم اما دليل نوسان زياد تيم را نمي‌دانم.

 

 

زارع گفت: سپاهان تيم دست و پا بسته‌اي نيست. شما به نيمكت اين تيم توجه كنيد و در مقابل ما در اين بازي چه بازيكناني را نداشتيم اما اين بازي تمام شد و قهرماني سپاهان مباركش باد.

 

اين بازيكن در جواب سؤالي در خصوص حضورش در خط دفاع عنوان كرد: دايي به من گفت كه مي‌خواهيم در اين بازي دفاعم را قرص نگه داريم من هم گفتم با كمال ميل و با تمام انگيزه اين كار را خواهم كرد. به نظرم اولين باري بود كه در خط دفاع به ميدان مي‌رفتم و اميدوارم نمره خوبي گرفته باشم.

 

زارع در پايان در جواب اين سؤال كه آيا در جام حذفي سپاهان را شكست خواهيد داد گفت: همه با دايي يكدل شده‌ايم تا خواسته‌هاي او را برآورده كنيم. مي‌خواهيم به آسيا برويم پس راه ديگري نداري وم بايد در جام حذفي موفق شويم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها