سلام بچه ها نظرتون رو درباره تصاویر زیر بنویسید ممنون ----------------------------------------------------------------------------------------------------- مونولیزا (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی -----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------- مونولیزا بین (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی -----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------- مونولیزا ایرانی (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------- پرورش اندام در گورستان -----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------- دعا بعد از مرگ -----------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- عکس بچه گی خودم ، نه نمیشه عکس بچگی شما خانم محترم -- من پسرم -----------------------------------------------------------------------------------------------------
ناراحت نشو این یه شوخی بود اینو از تو اینترنت پیدا کردم نمیدونم مطلق به کیه اگه میشناسین بهش بگین عکسش اینجاست
زنــــد گی مـــیـــکــنــم فـــقــــط به امـــیـــد او
من در زنـدگـیـم با تمام مـعـنـاهـای کـلمـه زوم زندگی میکنم