ترشی لبو
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 12:46 AM
موارد لازم:
فوق العاده
خوشرنگ و خوشمزه است .خیلی راحت تهیه میشه و از سرکه رنگی اون میشه برای رنگ کردن
سس ها استفاده کرد. کمی شکر و سرکه و لبوی پخته لازم داریم . لبو ها را تکه تکه یا
ورقه ورقه خرد کنید . کمی سرکه و شکر را مخلوط کنید و با کمی نمک روی لبو ها بریزید
و دو روز بیرون از یحچال نگه دارید . اکنون ترشی شما آماده است .اگر دوست داشتید
میتوانید فلفل سبز و کمی هم ادویه اضافه کنید ولی بدون اینها هم ترشی شما تکمیل است
. وقتی سالاد فصل می خواین درست کنین اگه لبو تازه دردسترس نباشه از لبوهای ترشی
برای اون استفاده کنین ..