مرغ سرخ كرده با كره و روغن زيتون
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389 11:54 PM
زمان تهيه و پخت: 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
سينه مرغ دو نيم شده: 4 عدد، بدون استخوان
تخممرغ هم زده: يك عدد
آب يك عدد ليموي متوسط
آرد: يك پيمانه
سبزيجات خشك معطر: يك قاشق چايخوري
كره: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
آب مرغ: يك و نيم پيمانه
جعفري تازه: يك قاشق غذاخوري
نمك به مقدار لازم
طرز تهيه:
• درون يك كاسه، نصف آب ليمو را به تخممرغ همزده اضافه كرده، با هم مخلوط كنيد.
• در كاسهاي ديگر آرد و سبزيجات معطر را با هم مخلوط كنيد.
• سينههاي مرغ را ابتدا درون آرد، سپس درون مخلوط تخممرغ و دوباره در آرد بغلطانيد.
• هر طرف سينههاي مرغ را درون كره و روغن زيتون به مدت 4- 3 دقيقه سرخ كرده تا طلايي رنگ شوند.
• آب مرغ و بقيه آب ليمو را به تابه اضافه كنيد و درب تابه را گذاشته، بگذاريد محتواي درون آن به مدت 8- 6 دقيقه آرام بجوشد.
• قبل از اين كه تابه را از روي حرارت برداريد جعفري را به آن اضافه كرده و مقدار نمك غذا را نيز تنظيم كنيد.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه