0

گاهي به سريال دهكده خاطرات

hamidrezaghaedamini
hamidrezaghaedamini
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 278

پاسخ به:گاهي به سريال دهكده خاطرات
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390  10:38 PM

بازيگر «دكتر هو» در دهكده خاطرات

اوليويا هالينان بازيگر دوران جواني شخصيت لارا از سن 7 سالگي كار بازيگري را شروع كرد و تا به حال در بيش از 100 مجموعه و كار تلويزيوني و سينمايي ظاهر شده است. او كه متولد سال 1985 است اولين نقش مهم خود را در مجموعه تلويزيوني «رابين هود» در سال 1991 بازي كرد. هالينان با بازي در «دهكده خاطرات» تبديل به يكي از موفق‌ترين بازيگران جوان تلويزيوني انگليس شده و صنعت سينماي كشور پيشنهادات زيادي براي حضور در پروژه‌هاي سينمايي به وي داده است. اما سارا لانكاشاير كه نقش دوران بزرگسالي كاراكتر لارا را بازي مي‌كند، يك بازيگر قديمي و متولد سال 1964 است. اين بازيگر تئاتري با سابقه بازي در بيش از 30 كار تلويزيوني و سينمايي قرارداد همكاري با پروژه دهكده خاطرات را امضاء كرد و زمان بازي در آن اعتراف كرد يكي از خوانندگان پروپاقرص كتاب فلورا تامپسون بوده است. او اين مجموعه را در دنباله كارهاي موفق قبلي خود همچون «بلندي‌هاي بادگير»، «دكتر هو» و «اليور توئيست» مي‌داند و مي‌گويد: «نه فقط خود من به عنوان يك هنرپيشه، بلكه تماشاگران تلويزيوني هم هميشه دوستدار درام دوره‌اي بوده‌اند كه يك قصه قديمي را با حال و هوايي سنتي تعريف مي‌كنند. قصه كتاب فلورا تامپسون را در دوران نوجواني خوانده بودم و هميشه با شخصيت اصلي آن همذات‌پنداري مي‌كردم. زماني كه وارد حرفه بازيگري شدم، بازي در نقش كاراكتر اصلي اين قصه جذاب يكي از آرزوهاي هميشگي‌ام بود. به همين دليل وقتي بازي در آن به من پيشنهاد شد، بلافاصله اين دعوت را قبول كردم. نمي‌خواستم شانس بازي در اين مجموعه را از دست بدهم. براي من كه سا‌ل‌ها با كتاب تامپسن و شخصيت‌هاي آن زندگي كرده بودم، همراهي با اين پروژه تلويزيوني يكي از جذاب‌ترين روزهاي زندگي‌ام بود، براي ايفاي نقش لارا هيچ مشكلي نداشتم و نيازي به راهنمايي‌هاي كارگردان و فيلمنامه‌نويس نبود. تمام جوانب و زواياي شخصيتي اين شخصيت را مي‌شناختم و برايم آشنا بود.»

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها