ترشي نازخاتون
شنبه 11 اردیبهشت 1389 10:08 PM
يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد حتما اين غذا را درست كنيد:
مواد لازم:
بادمجان قلمي : 8 تا 10 عدد
گوجه فرنگي درشت : 4 تا 5 عدد
آب انار : 2 ليوان
آبقوره : نيم ليوان
گلپر : يک قاشق سوپخوري
نعناي خشک : نيم قاشق سوپخوري
پياز رنده شده : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه: بادمجانها را در فر يا روي آتش کبابي ميکنيم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سيني فر مي چينيم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم و سيني را به مدت تقريبا" يک ساعت کف فر قرار ميدهيم تا بادمجانها کاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست ميکنيم و ساطوري ميکنيم روي گوجه فرنگيها آب جوش ميريزيم و پوست آنها را ميکنيم و گوشت آنها را خرد ميکنيم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوري مخلوط کرده و ميگذاريم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پياز رنده شده را در آن ميريزيم و بلافاصله از روي آتش برميداريم و تکههاي گوجه فرنگي را داخل آن ميريزيم و بهم ميزنيم و در ظرف ميکشيم ممکن است کمي گردوي چرخ کرده روي آن بپاشيم .