0

با نقشه‌هاي گوگل جهان را سه بعدي ببينيد

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

با نقشه‌هاي گوگل جهان را سه بعدي ببينيد
سه شنبه 7 اردیبهشت 1389  4:50 PM

گوگل روز گذشته امكانات جديد و جالبي را به سرويس نقشه خود افزود كه با استفاده از آن مشاهده سه بعدي قسمت‌هايي از كره زمين ممكن مي شود.

 اين قابليت كه earth view نام دارد، با استفاده از نرم افزاري طراحي شده كه توانايي سه بعدي سازي تصاوير را در محيط ساده مرورگرهاي اينترنتي دارد.
براي دسترسي به اين قابليت كاربران بايد يك پلاگين را به مرورگر خود اضافه كنند و سپس از امكانات Earth view لذت ببرند. اين پلاگين را گوگل در سال 2008 عرضه كرده بود. با افزودن اين پلاگين و با كمك موشواره مي توان بر روي تصاوير ساختمانها، آسمان خراش ها، برخي بناهاي تاريخي، كوه ها و دره ها زوم كرد و از نماي بالا اجزاي آنها را به طور سه بعدي مشاهده كرد.
همچنين مشاهده سه بعدي اين تصاوير از يك زاويه خاص و مطابق خواست كاربر نيز ممكن است.
گوگل مي گويد اگر چه دقت اين تصاوير در حال حاضر در حد خوبي است ولي هم اين دقت را در آينده افزايش مي دهد و هم بر تعداد تصاوير سه بعدي قابل دسترس از اين طريق خواهد افزود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها