0

دستور تهیه سس تارتار

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

دستور تهیه سس تارتار
سه شنبه 7 اردیبهشت 1389  11:45 AM


از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد. 
 
از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.
 
 
مواد لازم:
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یك قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز: یك عدد
سیر: یك حبه
جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
• خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد كنید.
• تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط كنید.
    
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها