واعظيآشتياني: مرفاوي را حفظ ميكنيم
دوشنبه 6 اردیبهشت 1389 2:04 PM
|
مد يرعامل باشگاه استقلال تهران گفت كه قصد دارد براي نخستين بار در گفتوگويي تلويزيوني مسائلي را درباره نحوه برنامهريزي سازمان ليگ مطرح كند و آنگاه مردم به قضاوت بنشينند و ببينند چه كسي پاسخ منطقي ميدهد. اميررضا واعظيآشتياني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي مجادله لفظي باشگاه استقلال و سازمان ليگ، گفت: در اين ارتباط توضيحات دادم و بهترين قاضي هم در اين باره كساني هستند كه گفتمان مسوولان سازمان ليگ و مديران و مربيان معترض را شنيدهاند. آنها ميتوانند به راحتي متوجه شوند كه چه كساني سفسطه ميكنند و چه كساني با مقياسهاي معالفارغ جوابهاي غيرمنطقي ميدهند. قصد دارم در اولين فرصت در يك برنامه پرمخاطب تلويزيون مسائل را براي نخستين بار مطرح كنم كه براي مردم هم جديد خواهد بود. وي افزود: پس از صحبتهاي من مردم قضاوت كنند كه بحثهاي كدام طرف منطقي است. براي مردم هم هيچ چيزي از گفتمان منطقي و اصولي نيست. آشتياني دربارهي وضعيت استقلال در آستانهي ديدار با الجزيره امارات گفت: چه به لحاظ روحي و چه به لحاظ فني استقلال در شرايط بسيار خوبي است. خوشبختانه در ليگ برتر هم شرايط بسيار خوبي داريم. حمايت هواداران هم تابه حال بسيار خوب بوده و باعث شده كه استقلال هم در ليگ برتر و هم ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي بگيرد. اميدوارم در سه بازي آينده ليگ هم عملكرد خوبي داشته باشيم تا بتوانيم سهميه فصل بعد ليگ قهرمانان آسيا را كسب كنيم. وي پيرامون بازي روز چهارشنبه نماينده ايران برابر الجزيره گفت: در بخش آناليز حريف كارهاي بسيار خوبي صورت گرفته و اميدوارم كه با پيروزي در اين ديدار به عنوان تيم نخست از گروههان صعود كنيم تا در مرحله بعد بتوانيم از امتياز ميزباني سود ببريم. آشتياني در پاسخ به اين سوال كه آيا دوست داريد حريف شما در مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا سپاهان ايران باشد يا يك تيم خارجي، گفت: به هر جهت هرچه مقدر باشد نميتوانيم با تقدير مبارزه كنيم و اگر ميزبان سپاهان باشيم به دنبال اين هستيم كه با حمايت هوادارانمان سپاهان را از پيش رو برداريم. وي در ادامه گفتوگو با ايسنا در پاسخ به اين سوال كه آيا قصد تمديد قرارداد صمد مرفاوي را داريد، گفت: صمد مرفاوي يار و ياور ماست و زحمات بسيار زيادي براي تيم كشيده و جا دارد از همين طريق از زحمات صمد مرفاوي و همكارانش تشكر كنم. آنها با تعامل و دوستي موفق شدهاند تيم را به خوبي جمع كنند و من در آن برنامه تلويزيوني با آمار وعده عملكرد استقلال با مرفاوي را اعلام ميكنم تا مشخص شود استقلال به چه موفقيتها و اهدافهايي از پيش تعيين شدهاي دست پيدا كرده است. مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال كه پس با اين حرفهاي شما ميتوانيم استنباط كنيم كه قرارداد مرفاوي براي فصل بعد هم تمديد ميشود، گفت: همانطور كه گفتم مرفاوي يار و ياور استقلال است و ما قطعا كادر فني فعلي را حفظ ميكنيم. آشتياني دربارهي شايعاتي كه اين روزها پيرامون تغيير و تحول مديريتي در باشگاه استقلال مطرح شده، گفت: يك روزنامه چون مشكل مخاطب پيدا كرده علاقمند است با استفاده از چنين تيترهايي مخاطباش را دوباره جذب كند اما بايد بگويم زريبافان با قدرت كارش را ادامه ميدهد. ضمن اينكه او نيازي ندارد كه رييس مجمع باشد يا خير. زريبافان معاون رييس جمهور است و به دليل علاقه به خدمت به استقلال پذيرفته كه رييس مجمع باشگاه باشد و براي استقلال حضور ايشان افتخار است. گزينههايي هم كه مطرح شده تخيلي است و بعضي از اين گزينهها بدون اينكه بدانند وارد بازي شدند. بنده اعلام كردهام كه با اصرار نيامدهام و با اصرار هم نميخواهم بمانم. ضمن اينكه رفتن من در اختيار خودم و هيات مديره است و اگر روزي بخواهم بروم به خاطر ناپاكيهاي فوتبال است و اگر بمانم برنامه جديدي براي مبارزه با ناپاكيهاي فوتبال خواهم داشت. |
راسخون هر روز بهتر از دیروز