پاسخ به:نگاهي به سريال قصه هاي جزيره
شنبه 10 اردیبهشت 1390 4:51 PM
بازيگراني كه معروف شدند
قصههاي جزيره فقط باعث شهرت فراوان براي سارا پولي نشد. زاخاري بنت، ايفاگر نقش فليكس كينگ كه در هر 91 اپيزود مجموعه حضور داشت هم به كمك اين پروژه تبديل به يكي از موفقترين چهرههاي جوان تلويزيوني كانادا شد. در سال 1990 كه پخش مجموعه شروع شد، وي 10 سال داشت. او بازيگري را از سن 6 سالگي در سال 1986 شروع كرد و يكي از پركارترين بازيگران كودك كانادا لقب گرفته است. بنت بازي در قصههاي جزيره را در شرايطي شروع كردكه در بيش از 20 مجموعه تلويزيوني ايفاي نقش كرده بود. تا قبل از اين مجموعه، او نقشهاي مكمل كارهاي تلويزيوني را بازي ميكرد و موفقيت قصههاي جزيره كمك كرد تا وي تبديل به يكي از معروفترين بازيگران رسانه كوچك شده و نقشهاي اول مجموعههاي تلويزيوني را به عهده بگيرد. در عين حال، وي توانست در تعدادي فيلم سينمايي هم نقشهاي خوب و مهمي را بازي كند.
سارا پولي، بازيگر شخصيتمحوري قصه مجموعه در 67اپيزود آن ظاهر شد و اين اولين بار در تاريخ رسانه تلويزيون در سطح بينالمللي (و نه فقط كانادا) است كه حضور بازيگر اصلي يك مجموعه در مقايسه با بقيه بازيگران آن مجموعه، در تعداد كمتري اپيزود ايفاي نقش ميكند و ناگهان در ادامه ماجراها غيب و حذف ميشود. براي غيبت سارا پولي در اپيزودهاي آخري قصههاي جزيره شايعات مختلفي ساخته شد و حتي بحث اختلاف او با تهيهكنندگان و سازندگان مجموعه هم پيش كشيده شد، اما هر دو طرف اين شايعات را رد كردند.
پولي به واسطه موفقيت كلان خود از بابت بازي در اين مجموعه تلويزيوني توانست تبديل به يكي از برجستهترين بازيگران صنعت سينماي كانادا هم بشود و اخيرا وارد فعاليتهاي فيلمسازي شده است. وي با آن كه با تعدادي از بهترين فيلمسازان كانادايي و بينالمللي كار كرده، ولي هيچوقت همكارياش با رسانه تلويزيون را قطع نكرد. او در سالهاي 2006 و 2008 در 2 مجموعه موفق تلويزيوني ظاهر شد. پولي پس از ساخت چند فيلم كوتاه در سالهاي 1999 تا 2001، در سال 2002 اولين فيلم بلند سينمايياش را كارگرداني كرد و پس از كارگرداني يك مجموعه تلويزيوني در سال 2004، در سال 2006 دومين فيلم سينمايي خود را جلوي دوربين برد. سارا پولي در ارتباط با مجموعه قصههاي جزيره چنين ميگويد: «هميشه دلم ميخواست در جلوي دوربين نقش كساني را به عهده بگيرم كه رازي را با خود دارند و با آن زندگي ميكنند. اين جور كاراكترها يك جورهايي منزوي هستند و سعي ميكنند دور از بقيه آدمها زندگي كنند. وجود اين راز باعث ميشود تا خود آنها هم به نوعي آدمهايي مرموز به نظر برسند. مجموعه قصههاي جزيره يك پروژه شاد و سرخوش بود كه راز و رمز خاصي را با خودش حمل نميكرد. ساراي قصه مجموعه يك دختر معمولي بود كه زندگي سادهاي داشت. با اين وجود اين شخصيت را دوست داشتم. در سينما و تلويزيون، بازيگر خيلي زود تبديل به كليشه ميشود و همه انتظار دارند تو هميشه همان نقشي را به عهده بگيري كه با آن مشهور شدهاي. تماشاگران از من هم ميخواستند براي هميشه همان سارا استنلي قصه اين مجموعه باقي بمانم، اما خواست من در نقطه مقابل اين درخواست قرار داشت و تصميم گرفتم راه خودم را بروم و آن كاري را انجام دهم كه خودم دوست دارم. از اين بابت هم پشيمان نيستم. من بازيگري را از سن 4 سالگي و در سال 1985 شروع كردم و از همان ابتدا ميدانستم كه دوست دارم در نقش متفاوت ظاهر شوم و خودم را تكرار نكنم.»