سالاد شیکارون
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 9:16 PM
مواد لازم
ژامبون مرغ خردشده 100 گرم
كوكتل پنیری خردشده 100 گرم
نخودفرنگی پختهشده 100 گرم
هویج پختهشده دو عدد
سسمایونز نصف پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
تخممرغ آبپز خردشده دو عدد
نمك به میزان لازم
خیار برای تزئین دو عدد
تربچه برای تزئین دو عدد
ماست نصف پیمانه
سالاد شیکارون
طرز تهیه
ابتدا ژامبون خردشده، كوكتل، نخودفرنگی، هویج، ماست، سس، آبلیمو، تخممرغ و نمك را با هم مخلوط كرده و در ظرف مورد نظر میریزیم، آنگاه چهار ورق ژامبون را به صورت قیف پیچیده و اطراف ظرف قرار میدهیم و داخل ژامبونها را با مواد سالاد پر میكنیم و روی سالاد را با خیار و تربچه تزئین میكنیم.