0

ناصر شفق:از فراز کمالوند بصورت قاطع حمایت می کنم

tiraxtor
tiraxtor
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 14

ناصر شفق:از فراز کمالوند بصورت قاطع حمایت می کنم
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  7:28 PM

ناصرشفق ضمن تاکید بر ادامه حضور فراز کمالوند در تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: وی با اشاره به اینکه فراز کمالوند جوانترین مربی لیگ برتر است، افزود:  برخی رسانه ها با انتشار خبر های دروغ مبنی بر توافق با یکی از  مربیان لیگ  قصد ایجاد حاشیه در تیم را دارندکه من این خبر را تکذیب میکنم .
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز تاکید کرد هیچ مشکلی بین این باشگاه و فراز کمالوند نیست  و کمالوند همچنان مربی تیم تراکتورسازی خواهد بود.

ناصر شفق مدیر عامل تراختور آذربایجان

شفق روند تیم فوتبال تراکتورسازی و کادر فنی را در این فصل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ما در اولین سال حضور در لیگ برتر با هزینه کم توانستیم به هدف خود که ماندن در لیگ بود برسیم وی ادامه داد: امروز هواداران تیم تراکتورسازی،  در دنیا پدیده هستند. در دنیا کمتر تیمی است که برای یک مسابقه معمولی‌اش آنهم در شرایطی سخت بیش از 80 هزار نفر به ورزشگاه بیایند. تماشاگران و هواداران تیم تراکتورسازی با حضور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به نوعی زندگی در شرایط سخت را تجربه کردند و رکود تماشاگر رادر یک فصل شکستند.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خاتمه تصریح کرد: هم تماشاگران و هواداران تیم تراکتورسازی و هم مدیران این باشگاه از فراز کمالوند بصورت قاطع حمایت می کنند.

www.tiraxtor.tk منبع : 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها