شیرینی نارگیل شکلات
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 1:04 PM
شیرینی نارگیل شکلات
مواد لازم
شكلات خردشده 115 گرم
سفیده تخممرغ سه عدد
شكر 4/1 پیمانه
نمك 8/1 قاشق چایخوری
وانیل شكری نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل دو و نیم پیمانه
شیرینی نارگیل شکلات
طرز تهیه
شكلات را در مایكروفر یا با بخار، آب كنید و در ظرف بزرگی سفیده تخممرغ، پودركاكائو، شكر، نمك، وانیل و پودر نارگیل را با همزن مخلوط كنید. مطمئن شوید كه نارگیل كاملا آغشته به مواد شده است. روی آن را بپوشانید و یك ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با حرارت 165 درجه سانتیگراد گرم كنید، در سینی فر كاغذ روغنی بگذارید و از مواد به اندازه یك قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد كرده و با فاصله در سینی بچینید. حدود 15 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی كه شیرینیها براق شوند. سپس از فر در آورده پس از سرد شدن شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی بعد از پخت نرم است ولی پس از سرد شدن، سفت میشود.