0

مربای تمشک و شاتوت

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مربای تمشک و شاتوت
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  1:00 PM

مربای تمشک و شاتوت

مربای تمشک


مواد لازم:

تمشک  یک کیلو
شکر  یک کیلو

طرز تهیه:

قبلاً نکاتی کلی درباره  تهیه انواع مربا   برای شما بیان کرده بودم. برای شستن  تمشک   ها بهتر است در ظرف بزرگی آب سرد بریزید. سپس تمشک ها را در آن بریزید و ظرف را کمی حرکت دهید تا خاک آنها گرفته شد. این کار را دو یا سه بار انجام دهید تا بدین طریق خاک آنها گرفته شود. تمشک را در صافی ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. تمشک ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند ساعتی در جای خنک بگذارید. سپس آن را روی حرارت یکنواخت اجاق قرار دهید تا بجوشد. بعد از 20 دقیقه جوشیدن به شکل ژله در می آید. یک یا دو بار مربا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. ظرف مربا را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس آن را در شیشه بریزید.

مربای شاتوت

مواد لازم:

شاتوت  یک کیلو
شکر  یک کیلو

طرز تهیه:

شاتوت ها را همراه با شکر در قابلمه بریزید و چند ساعتی در جای خنک بگذارید. سپس آن را روی حرارت یکنواخت اجاق قرار دهید تا بجوشد. بعد از 20 دقیقه جوشیدن به شکل ژله در می آید. یک یا دو بار مربا را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد. ظرف مربا را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس آن را در شیشه بریزید.

در صورتی که بخواهید از این مقدار شاتوت یک بطری شربت نیز تهیه کنید، می توانید بعد از اولین جوش مربا به اندازه یک بطری از شربت مربا را جدا کنید و بقیه را بگذارید 20 دقیقه بجوشد تا آماده شود.


تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها