طرز تهیه شیرینی هلندی
سه شنبه 31 فروردین 1389 8:22 AM
آرد 250 گرم
پودر شکر 100 گرم
مارگارین 125 گرم
شیر تازه 275 گرم
بیکینگ پودر 20 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.
در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.
سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.
بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.
سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.
انرژی کل: 2200 کیلوکالری
تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد