موساكا
یک شنبه 29 فروردین 1389 8:57 AM
موساكا
مواد لازم :
طرز تهيه :
بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ مي كنيم. در صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن چكيده شود. پياز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ مي كنيم بعد گوشت چرخي را در داخل پيازداغ تفت مي دهيم، نمك، فلفل، ادويه و سبزي معطر را اضافه مي كنيم. بعد رب گوجه را باكمي آب و چاشني اضافه كرده داخل گوشت مي ريزيم. اين مواد را از روي گاز برداشته بادمجان ها را ته ظرف چيده كمي رب و گوشت و پنير پيتزا ته ظرف مي ريزيم تا بادمجان نچسبد، يك رديف بادمجان، يك رديف گوشت، يك رديف پنير پيتزا در ظرف نسوز مي ريزيم. اين كار را ادامه مي دهيم تا مواد تمام شود لايه رويي را گوشت، رب و پنير پيتزا مي ريزيم. سپس موساكا را در فر گذاشته تا وقتي كه روي آن طلايي شود.
ن كات مورد توجه :