0

معرفي توليدات جديد سينماي جهان

 
hamidrezaghaedamini
hamidrezaghaedamini
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 278
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:معرفي توليدات جديد سينماي جهان
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  7:39 PM

پارادوكس بين شخصيت بازيگر و نقش؛
بازي مريل استريپ در نقش «مارگارت تاچر» آغاز شد

خبرگزاري فارس: فيلم‌برداري درام سياسي و شرح حال گونه «بانوي آهنين» به تازگي شروع شده و مريل استريپ در اين فيلم نقش مارگارت تا‌چر نخست‌وزير سابق انگليس را بازي مي‌كند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس، حضور مريل استريپ در نقش مارگارت تاچر بحث‌هاي متفاوتي را در محافل هنري و رسانه‌اي برانگيخت و اين بازيگر اعلام كرد قصد دارد تصوير واقع‌‌گرايي را از وي در اين فيلم به نمايش بگذارد.
رسانه‌هاي گروهي عقيده دارند اكران عمومي «بانوي آهنين» با سر وصدا و جنجال زيادي همراه خواهد بود و بازي استريپ در نقش نخست‌وزير انگلستان، به اين بحث‌ها دامن خواهد زد.
سوالي كه اهل فن مطرح مي‌كنند اين است كه استريپ ضد جنگ و مدافع آرمان‌هاي انساني، چگونه تصويري از يك زن سياستمدار غرور و محافظه‌كار ارائه خواهد داد؟
اندك كساني كه توانسته‌اند پشت صحنه فيلم حضور پيدا كنند، بر اين باورند كه وي يكي از بهترين بازي‌هاي سينمايي خود را در اين فيلم ارائه داده است و اهل فن و منتقدان سينمايي مي‌گويند مريل استريپ براي بازي در اين فيلم نامزد دريافت اسكار خواهد شد و به احتمال زياد جايزه اسكار بهترين بازيگر زن سال را براي آن خواهد گرفت.
استريپ قبل از اين هم در چند فيلم سينمايي در نقش شخصيت‌هاي واقعي بازي كرده كه «انتخاب سوفي» يكي از آنهاست.
او براي اين فيلم جايزه اسكار بهترين بازيگر زن سال 1682 را گرفت.
مراسم اسكار معمولا به بازيگراني كه در نقش شخصيت‌هاي واقعي ظاهر مي‌شدند اهميت ويژه‌اي مي‌دهد. اهداي اسكار به هلن ميرن و كالين فيرث در نقش ملكه و پادشاه انگلستان نمونه‌اي از اين دست است.
فيلمبرداري «بانوي آهنين»، هم‌اكنون در شهر لندن ادامه دارد و براي نمايش عمومي در روزهاي پاياني سال جاري ميلادي آماده مي‌شود.
كارگرداني اين فيلم را فيليدا للويد به عهده دارد.
انتهاي پيام/ا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها