نقل قول fardin4069
برنامه ای بنویسید که توسط تابع 2 عدد صحیح حداکثر 3 رقمی را بخواند و این عدد را رقم رقم در دو آرایه ذخیره کند سپس این 2آرایه را به تابع دیگری ارسال نموده و این 2 آرایه را در هم ضرب نموده و سپس حاصل را به صورت یک خعدد صحیح به تابع اول بازگردانده وچاپ کند
سلام
چند روزه ميخوام جواب اين سوال رو بدم ولي هم كار داشتم هم دنبال بهترين راه حل و راحت ترينش بودم. البته من كدهاشو نميگم و زحمت اونو ميزارم براي خودتون ولي به اندازه كافي راهنمايي مي كنم تا بتونيد به راحتي كدهاشو بنويسيد و هم در اين زمينه هم كمي آشنا بشين:
خوب اول بايد عدد رو بخونيد بعدش تا زماني كه عددتون بزرگتر از صفره اونو تقسيم به 10 كنيد و باقيمانده رو در آخرين خانه خالي از آرايه بريزيد بدين ترتيب اگر عدد سه رقمي باشد از آخر به اول داخل آرايه ريخته ميشه. اگر عدد 2 رقمي باشه رقم سمت راست تو آرايه صفر ميشه و در ادامه عدد تو آرايه قرار ميگيره.
بعد ازا ين كه دو عدد رو توي دو تا آرايه ريختيد، يك حلقه for از صفر تا دو مي نويسيد تا خانه هاي متناظر آرايه رو در هم ضرب كنه. نكته اينجاست بعد از اين كه ضرب رو براي هر خونه انجام داديد اگر خونه اول آرايه بود اونو در 100 ضرب مي كنيد، اگر خونه دوم بود در 10 ضرب مي كنيد و خونه آخر هم هيچي. نهايتاً اين اعداد خروجي رو با هم جمع كنيد
من ميتونستم به جاي اين همه نوشتن كد برنامه رو براتون راحت بزارم در عرض 10 دقيقه ولي اگه به اين صورت از روي توضيحات بنويسيد مطمئن باشيد خيلي زود برنامه نويسي و شناخت راه و الگوريتم رو ياد ميگيريد.