0

ابومسلم توان صعود به جمع چهار تیم برتر را داشت

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  2:44 PM

مشهد - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم والیبال ابومسلم خراسان گفت: اگر مشکلات مالی نداشتیم می توانستیم به جمع چهار تیم برتر صعود کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جبار قوچان نژاد چهارشنبه شب پس از شکست خانگی تیمش در مقابل هیئت والیبال کرمان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر ابومسلم و بازیکنانش از مشکلات روحی رنج می برند و مهمترین دغدغه ما نیز همین است که البته ریشه این مسئله در عدم رسیدگی به وضعیت مالی تیم است.

وی افزود: همه می دانند که تیم ابومسلم اگرچه هزینه ای نکرد اما در مشهد به هیچ تیمی به استثنای پیکان نباخت و این در حالی است که تیمهایی همچون دانشگاه آزاد با توجه به بودجه های میلیاردی در معرض سقوط قرار گرفته اند.

سرمربی ابومسلم با بیان اینکه امکان صعود ابومسلم به جمع 4 تیم برتر وجود داشته است، تصریح کرد: نمی خواهم عذر و بهانه بیاورم اما اگر پول دو بازیکن خارجی مان را به موقع پرداخت می کردیم و تمرکز را از آنها و سایر اعضای تیم نمی گرفتیم خدا را شاهد می گیرم که می توانستیم حتی به جمع 4 تیم برتر صعود کنیم.

قوچان نژاد تأکید کرد: الان 2 ماه است که من به این دو بازیکن قول پرداخت پول داده ام اما هر بار که خواستم در این باره جلسه ای را با مالک باشگاه ابومسلم برگزار کنم، وفایی طفره رفت و نخواست که این موضوع محقق شود.

وی گفت: هنوز که هنوز است قسط دوم این بازیکنان را نداده ایم و هر لحظه که آنها قراردادشان را طلب می کنند، من فقط و فقط خجالت می کشم و با توجه به این موضوع همه ابهت و غرورم پیش بازیکنان از دست رفته است.

سرمربی ابومسلم در پاسخ به این سوال که "آیا برای بازی برگشت به کرمان سفر می کنید؟" اظهار داشت: قطعا همین طور است و ما همواره اخلاق حرفه ای را رعایت می کنیم، هرچند جمع کردن این تیم با شرایطی که دارد به واقع دشوار است.

قوچان نژاد تصریح کرد: اگر بتوانیم تیم را جمع کنیم و در کرمان پیروز شویم، من قول می دهم که در بازی سوم و در مشهد نیز این تیم را شکست دهیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها