0

ترجمه منظوم سوره های جزء سی ام قرآن کريم

salamat
salamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 324

پاسخ به: ترجمه منظوم سوره های جزء سی ام قرآن کريم
شنبه 4 اردیبهشت 1389  9:37 AM

سورة الطارق 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَالسَّمَاءِ وَالطَّارِقِ (1) وَمَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ (2) النَّجْمُ الثَّاقِبُ (3) إِنْ كُلُّ نَفْسٍ لَمَّا عَلَيْهَا حَافِظٌ (4) فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ (5) خُلِقَ مِنْ مَاءٍ دَافِقٍ (6) يَخْرُجُ مِنْ بَيْنِ الصُّلْبِ وَالتَّرَائِبِ (7) إِنَّهُ عَلَى رَجْعِهِ لَقَادِرٌ (8) يَوْمَ تُبْلَى السَّرَائِرُ (9) فَمَا لَهُ مِنْ قُوَّةٍ وَلَا نَاصِرٍ (10) وَالسَّمَاءِ ذَاتِ الرَّجْعِ (11) وَالْأَرْضِ ذَاتِ الصَّدْعِ (12) إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصْلٌ (13) وَمَا هُوَ بِالْهَزْلِ (14) إِنَّهُمْ يَكِيدُونَ كَيْدًا (15) وَأَكِيدُ كَيْدًا (16) فَمَهِّلِ الْكَافِرِينَ أَمْهِلْهُمْ رُوَيْدًا (17)

با نام ذات کبريا آن خالق فرّخ لقا            آن کس که در دستان او می چرخد اين ارض و سما

بر آسمان سوگند و بر کوبندة آن ای نبی1    دانی تو آن کوبنده را؟2 هست آذرخشی تيزپا3

هر نفس دارد حافظی بايد ببيند آدمی4          کو از چه چيزی خلق شد کاين گونه شد پرمدّعا5

او خلق شد از نطفه ای از مايع جنبنده ای6          کآيد برون از پشت مرد و از ميان سينه ها7

بی شک خدا قادر بود بر بازگشت آدمی8          روزی که اسرار نهان يکباره گردد رونما9

آن دم ندارد آدمی در دست و بازو قوّه ای      يا ياوری کو را کند از درد و از محنت رها10

بر آسمان و بارشش11 هم بر زمين و رويشش12  سوگند کاين گفتار ما هست آخرين حکم قضا13

اين نيست يک شوخی بدان14 چون کار ايشان کيد شد15  من هم کنم کيدی بر آن افسونگران بی نوا16

بگذار و بگذر ای نبی بر کافران ده مهلتی     من خويش دانم چون کنم با اين گروه اشقيا17

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها