0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  11:29 AM

دو روز آهسته دویدن در هفته می تواند بطور چشمگیری حافظه را بهبود بخشد


محققان می گویند نتایج تحقیقات آنها نشان می دهد که دویدن آهسته، حافظه را بهبود می بخشد  .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از تلگراف ،  محققان دانشگاه کمبریج انگلیس نشان دادند که دویدن، موجب رشد صدها هزار سلول جدید در منطقه ای از مغز می شود که با شکل گیری حافظه و جمع آوری خاطرات مرتبط است.
“تیموتی باسی” عصب شناس رفتاری دانشگاه کمبریج و مجری این بررسی، می گوید: ورزش موجب سلامت عملکرد مغز می شود اما این مطالعه سازوکار تاثیر مثبت ورزش بر مغز را نشان داد.
محققان طی این مطالعه موش هایی را که بطور نامحدود به چرخ دوار دسترسی داشتند و می توانستند بطور میانگین روزانه ۲۴ کیلومتر بدوند، با موش های گروه کنترل مقایسه کردند.
آنها این موشها را در برابر یک صفحه رایانه ای که دو مربع یکسان را در کنار هم نشان می داد، قرار دادند.
بر اساس این بررسی، اگر موش ها با بینی خود به مربع سمت چپ اشاره می کردند جایزه می گرفتند و در صورت اشاره به مربع سمت راست چیزی به آنها داده نمی شد.
دانشمندان از این موش ها آزمایش حافظه به عمل آوردند. هرچه موش ها موارد را درست تر اشاره می کردند امتیاز بیشتری می گرفتند.
تحقیقات نشان داد: موش هایی که می دویدند دو برابر موش های گروه کنترل نمرات بهتری دریافت کردند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها