0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  11:21 AM

افزودن نسکافه ، کاکائو، قهوه یا چای به شیر ، مانع از جذب کلسیم می‌شود


شیر را بدون افزودنی بنوشید .
محققان به افرادی که به شیر مواد دیگری اضافه می کنند، توصیه می کنند، این کار را انجام ندهند زیرا مانع از جذب مواد معدنی آن می شوند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  متخصصان تغذیه می گویند، افزودن نسکافه، کاکائو، قهوه یا چای به علت دارا بودن اگزالات، با کلسیم شیر ترکیب و مانع از جذب این ماده معدنی می‌شود.

براین اساس، افزودن کاکائو به شیر صحیح نیست اما اضافه کردن یک قاشق مرباخوری کاکائو به شیر که حدود ۳ گرم می‌شود، آن‌قدر اگزالات ندارد که مانع جذب کامل کلسیم شود.

برخی شیرکاکائوهای آماده، کاکائوی بسیار بالایی دارند و مصرف‌شان به جای شیر توصیه نمی‌شود زیرا بیشتر از آنکه شیر طعم‌دار شده باشد، نوعی نوشیدنی شیرین به حساب می‌آید، در حالی که تهیه شیر کاکائو در خانه با مقدار کمی ‌کاکائو می‌تواند مفید باشد.

آب‌میوه‌هایی که ویتامین C بالایی دارند، جذب آهن و کلسیم را تا حدی در بدن بالا می‌برند. به همین علت، افزودن آب‌میوه به شیر ضرری وارد نمی‌کند و حتی توصیه هم می‌شود.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها