0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  7:14 PM

مروری بر تعدادی از خواص چای سبز (GREEN TEA)


یک قاشق چایخوری برگ چای سبز را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید مدت ۳ دقیقه دم بکشد بعد آن را میل کنید . پژوهشگران می گویند چای سبز به  سبب داشتن انتی بیوتیکی که بیش از صدبار از ویتامین ” ث” و بیش از بیست و پنج بار از ویتامین ” ای” موثرتر است به کاهش ابتلا به سرطان کمک می کند. 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز  ،  نتایج یک بررسی جدید در ژاپن نشان می‌دهد که اگر به طور مرتب چای سبز بنوشید، احتمال مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی- عروقی ۲۵ درصد کاهش‌ پیدا می‌کند.
تجزیه و تحلیل اطلاعات ثبت شده نشان داد که افرادی که روزانه پنج فنجان یا بیشتر چای سبز می‌نوشیدند نسبت به افرادی که چای سبز نمی‌نوشیدند، ۱۶ درصد کمتر در معرض مرگ به هر علت بودند.

همچنین چای سبز  با کاهش کلسترول خون از سکته قلبی جلوگیری می کند و حتی بعد از سکته قلبی نیزاز مرگ سلولها جلوگیری می کند و میزان سلولهای محافظ قلب را افزایش می دهد.  از پیری جلوگیری می کند.  طول عمر را افزایش می دهد. و چربیهارا می سوزاند و میزان سوخت و ساز طبیعی بدن را افزایش می دهد و در یک روز هفتاد کالری را می سوزاند .

در زیر مهم ‌ترین خواص چای سبز ذکر شده  است:
ضد پوسیدگی دندان به ‌علت فلوراید بالا
ضد سرطان معده و پوست است ، به گفته محققان چای سبز به دلیل داشتن ترکیبی موسوم به پلی فنول هاPolyphenols دارای خاصیت طبی برای پوست است.
ضد خارش و التهاب حاصل از گزش حشرات
تحریک سیستم ایمنی بدن.
چای سبز اثری بر چاقی ندارد.باید با رژیم غذایی مناسب وزن اضافی را کاهش داد.
چای سبز در کشور چین، ژاپن، ترکمن صحرای ایران و بعضی نقاط دیگر مصرف دارد. چای سبز را می ‌توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود. در مصرف هر ماده غذایی باید تعادل را رعایت کرد .در غیر این صورت مضر خواهد بود.نوشیدن چای (از نوع چای سیاه ) پررنگ و غلیظ ممکن است برای عده ای باعث

تحریک اعصاب و تپش قلب شود . همچنین نوشیدن چای پررنگ برای خانمها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد .
یکی از شیمیدان های معروف چینی می گوید: ” چینی ها هر روز حدود بیست فنجان چای می نوشند ، بدون آنکه ضرری متوجه آن ها باشد، زیرا روشی را که در جوشاندن و دم کردن چای به کار می برند سبب می شود که قسمت عمده ای از ( تانن ) مضر آن خارج شود. ”
زیاد خوردن چای خطر ناراحتی های گوارشی از جمله مبتلا شدن به زخم معده و اثنی عشر را در افراد مستعد بیشتر می کند .

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها