0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  7:13 PM

افرادی که ویتامین ب ( B ) زیادی در خون خود دارند حتی اگر سیگاری باشند کمتر با خطر ابتلا به سرطان ریه مواجه می شوند


ویتامین ب ( B  ) خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد  .

پژوهشگران می گویند: ظاهرا افرادی که ویتامین ب زیادی در خون خود دارند حتی اگر سیگاری باشند کمتر با خطر ابتلا به سرطان ریه مواجه هستند.   

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ،   تحقیقی که بر روی ۴۰۰ هزار نفر به عمل آمده نشان می دهد که میزان بالای ویتامین ب ۶ و آمینو اسید متیونین این خطر را به نصف رساند.  این مواد به طور طبیعی در آجیل، ماهی و گوشت قرمز یافت می شود یا می توان آنها را به صورت قرص مصرف کرد.
با این حال کارشناسان به نشریه “انجمن پزشکی آمریکا” گفتندترک سیگار همچنان موثرترین راه برای کاهش خطر سرطان ریه است.
به گفته آنان هنوز زود است که بتوان با قاطعیت گفت مصرف ویتامین باعث محافظت بیشتر در برابر سرطان می شود، چرا که میزان بالاتر ویتامین در بدن می تواند ناشی از سبک سالم تر زندگی باشد که در کاهش سرطان موثر است.
صندوق جهانی تحقیقات سرطان (WCRF) که در این تحقیقات تازه شرکت داشته است می گوید که مطالعات بیشتری لازم است تا دانشمندان بتوانند با اطمینان درباره ارتباط میزان بالای وبتامین ب و کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و علت آن نظر دهند.
دکتر پاناگیوتا میترو از این گروه گفت: “این یافته ها واقعا جالب است زیرا برای درک فرآیند سرطان ریه اهمیت دارد و می تواند دارای پیامدهایی برای جلوگیری از این بیماری باشد.”
وی افزود: اما با وجود اهمیت این مطالعه، لازم است این پیام به سیگاری ها رسانده شود که مصرف بیشتر ویتامین های ب را هرگز نباید جایگزین ترک سیگار کرد.
میترو اظهار داشت با این حال این مطالعه می تواند به معنی آن باشد که سیگاری های سابق و کسانی که هرگز سیگار نکشیده اند می توانند برای کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه کار مثبتی انجام دهند.
در این مطالعه تقریبا ۴۰۰ هزار نفر از ده کشور اروپایی طی هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند.
این گروه افراد سیگاری، سیگاری های سابق و کسانی که هرگز سیگار نکشیده اند شامل می شدند.
به نظر می رسد افرادی که میزان ویتامین ب ۶ و متیونین خون آنها بالاتر بود – صرف نظر از اینکه به کدام گروه تعلق داشتند – کمتر با خطر سرطان ریه روبرو بودندکه این رقم ۱۲۹ مورد ردر هر ۸۹۹ مور د یماری سرطان بود.
دکتر پل برنان محقق اصلی این مطالعه از سازمان بین المللی تحقیقات سرطان گفت: “اگر تحقیقات بیشتر یافته های ما را تایید کند، قدم بعدی شناسایی میزان ویتامین ب در بدن برای کاهش خطر سرطان است.”
دکتر جوانا اوئنز از مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: “هرچند این مطالعه حاکی از ارتباطی میان میزان ویتامین ب در خون و کاهش خطر سرطان است، این ثابت نمی کند که ویتامین ب مستقیما می تواند در برابر سرطان از بدن محافظت کند.”
وی افزود: میزان ویتامین ب ممکن است در افرادی که به طور کلی رژیم غذایی سالمی دارند بالاتر باشد و این به خودی خود می تواند خطر سرطان را کاهش دهد.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها