0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  7:10 PM

مصرف توتون بدون دود موجب تغییر در دی.ان.ای کبد ، کلیه و ریه شده ، همچنین عملکرد آنزیم های CYP-450 را مختل می کند


مصرف توتون بدون دود به دی.ان.ای و آنزیم های مهم بدن آسیب می زند  .

یک محقق هشدار داد که مصرف توتون بدون دود به “دی.ان.ای” و آنزیم های مهم بدن آسیب می زند.   

 به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس ، مصرف توتون بدون دود نه تنها به دی.ان.ای آسیب می زند بلکه عملکرد طبیعی یک خانواده مهم از آنزیم ها را که تقیربا در هر ارگانی یافت می شوند، تحت تاثیر قرار می دهد.
وی و همکارانش در آزمایش بر روی موش هایی که در معرض توتون بدون دود قرار داده شده بودند، متوجه شدند که ماده دی.ان.ای در کبد، کلیه و ریه ها تغییر کرده بود و تغییراتی نیز در عملکرد خانواده آنزیم های CYP-450 مشاهده کردند.
این گروه آنزیمی بر عملکردهای بسیاری از جمله تولید هورمون هایی مانند استروژن و تستسترون، پردازش کلسترول و ویتامین دی و تجزیه داروهای تجویزی و احتمالا مواد سمی تاثیر می گذارد.
نتایج این تحقیقات نشان می دهد که استفاده از محصولات بدون دود نه تنها در میان مردان بلکه در میان کودکان، نوجوانان و زنان در حال افزایش است.
“این محصولات در سراسر جهان استفاده می شوند اما استفاده از آنها در شمال آفریقا، جنوب شرق آسیا و منطقه مدیترانه رایج تر است.
“بسیاری از مصرف کنندگان توتون بدون دود از تاثیرات مضر بهداشتی این توتون و تاثیر آن بر دندان درد، سردرد و معده درد اطلاعی ندارند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها