پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
چهارشنبه 31 فروردین 1390 5:18 PM
● عوامل محرک در ایجاد و تشدید حمله میگرن
•خوراکی ها و نوشیدنی هایی که داری تیرامین هستند مثل پنیر ،گوشت مانده و چرب ، نوشیدنی های تخمیر شده ، مخمرها، میوه ها و سبزی های کال و فاسد
▪ غذاهای کنسرو شده، سوسیس، کالباس و دیگر گوشت های فرآروی شده
▪ کاکائو، شکلات
▪ خوراکی های چرب و مواد غذایی ای که با روغن زیاد سرخ شده باشند
▪ استرس
▪ هورمون ها
▪ اختلال خواب
▪ مصرف دخانیات
▪ نوشیدن الکل
▪ نور شدید
● نکته
موارد فوق شامل تمام بیماران مبتلا میگرن نیست و اثر آن در افراد مختلف متفاوت است اما پرهیز از نور مستقیم و در خشان، پنیر به هر شکل وبا هر مقدار چربی الزامی است
امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.