0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  5:05 PM

فعال کردن پروتیینی به نام “سیرتوین” sirtuin موجب سرکوب بیماری آلزایمر می شود

شیوه جدیدی در درمان آلزایمر ابداع شد 

پژوهشگران می گویند در حال بررسی یک رویکرد جدید برای درمان بیماری آلزایمر با استفاده از یک پروتیین هستند که تصور می شود طول عمر حیوانات آزمایشگاهی را افزایش می دهد.   

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از نیویورک تایمز ،  از هر یکصد نفر آمریکائی  بالای  سن  ۶۵ سال  دو نفر به  این  بیماری  مبتلا می باشند و هر چه  سن  بالاتر می رود احتمال  ابتلا به  این  بیماری  هم  افزایش  می یابد و حتی  از هر یکصد آمریکائی  بالای  ۸۵ سال  ۲۰ نفر به  این  بیماری  مبتلا می شوند.

اکنون دانشمندان دانشگاه ام آی تی “موسسه فناوری ماساچوست” اعلام کردند: در موش های مستعد آلزایمر، فعال کردن پروتیینی به نام “سیرتوین” sirtuin موجب سرکوب این بیماری و از بین بردن پروتیین موجب وخیم تر شدن این بیماری شد.
محققان می گویند: این یافته این امید را برمی انگیزد که بیماری آلزایمر و احتمالا سایر بیماری های تحلیل برنده عصبی مانند “پارکینسون” و “هانتینگتون” را می توان با داروهایی که موجب فعال کردن پروتیین سیرتوین می شود، درمان کرد.
دکتر “دنیس سلکو” یک متخصص در زمینه بیماری آلزایمر در دانشکده پزشکی هاروارد که در این مطالعه همکاری نداشته، گفت: این تحقیق سیرتوین را با زیست شناسی بیماری آلزایمر مرتبط می کند.
هم اکنون داروهایی که موجب فعال شدن سیرتوین شود وجود دارد که از آن جمله می توان به “رسوراترول” اشاره کرد.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها