پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی
سه شنبه 30 فروردین 1390 6:59 PM
پژوهشگران می گویند نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد اضطراب پیشآگهی حملههای قلبی را در بیماران قلبی بدتر میکند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، نتایج این تحقیق حاکی از آن است که اضطراب احتمال خطر حملههای قلبی را در بیمارانی که مبتلا به نوعی از بیماریهای قلبی هستند افزایش میدهد. همچنین احتمال سکته و نارسایی قلبی در این افراد بیشتر خواهد بود.
به گفته محققان ارتباط بین اضطراب و چنین حوادثی با رفتارها و عادات بهداشتی نظیر سیگار کشیدن، شدت بیماری یا عوامل بیولوژیکی مانند سطح هورمونها یا ضربان قلب قابل توجیه نیست.
به گفته محققان دانشگاه هلند، میزان اضطراب و اختلالاتی از این نوع میتواند پیامدهای بیماریهای قلبی و عروقی را بدتر کند. افرادی که به اختلالهای اضطراب منتشره مبتلا هستند دچار نگرانی بیش از اندازه و تنش زیادی هستند. این مشکلات به طور معمول با داروها و گفتاردرمانی قابل حل است.
دانشمندان دریافتند ارتباط بین افسردگی، خطر حملههای قلبی، سکته و سایر حوادث قلبی – عروقی در همین گروه از بیماران بیشتر است.
عادت بهداشتی و رفتاری افراد به خصوص فعالیت جسمانی میتواند از بروز بسیاری از این اتفاقات جلوگیری کند.
به دلیل اینکه اضطراب به طور قابل توجهی با افسردگی ارتباط دارد، محققان بین افسردگی و حوادث قلبی و عروقی هم ارتباط واضحی یافتهاند.
این بررسیها روی هزار و پانزده بیمار که ۱۰۶ نفرشان مبتلا به اختلال اضطرابی عمومی بودهاند انجام شده است.
روشهای برخورد با اضطراب در افراد کاملاً شخصی و فردی است و هر فرد سعی دارد در شرایط استرسزا برای غلبه بر اضطراب دست به اعمالی بزند تا اضطراب خود را کاهش دهد که ممکن است در این کار موفق شود یا نشود. به هر حال اثرات این نوع برخوردها، پایه و اساس سلامت روانی و آسیبشناسی روانی فرد را تشکیل میدهد.
این روشهای برخورد با اضطراب، مکانیسمهای دفاعی فرد است که همیشه از آنها در مقابله با اضطراب استفاده میکند و اینها خصوصیات و صفات شخصیت او را به وجود میآورند
امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.