0

ترشی بامیه با تمر هندی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

ترشی بامیه با تمر هندی
یک شنبه 15 فروردین 1389  11:38 AM

ترشی بامیه با تمر هندی

مواد لازم

بامیه 1 کیلو 
سیر 200 گرم 
فلفل سبز 400-300 گرم 
تمر هندی 1 بسته 
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1- بامیه ها را از چوب جدا کرده (کمی از سر آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ) آنها را می شوییم و با نصف استکان سرکه می گذاریم نیم پز شود . سیر را هم له می کنیم یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم بعد از اینکه از ساقه جدا کردیم می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم . تمر هندی را هم در سرکه حل کرده و تفاله های آن را جدا می کنیم .

2- مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرآب آن کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم .

3- بعد از 15-10 روز دیگر می توانید ترشی را نوش جان کنید.

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها