سوهان بادامی
سه شنبه 10 فروردین 1389 12:32 PM
بادام : نيم كيلو
شكر :750گرم
گلاب: يك قاشق
هل كوبيده: يك قاشق چايخوري
بادام و شكر را مخلوط كرده در ظرفى ميريزيم 2 تا3 قاشق سوپخورى آب داخل آن مىنماييم روى آتش ميگذاريم گاهى به هم ميزنيم تا ذرات شكر آب شده كمى طلايى شود بعد بادام و شكر را روى غربال ميريزيم ميگذاريم سرد شود و دست مىماليم تا حتىالمقدور شكر از بادام جدا شود بعد شكر را در ظرفى ميريزيم دوباره روى آتش ميگذاريم و گلاب را اضافه ميكنيم تا ذرات شكر آب شده كاملا طلايى گردد و بشكل كارامل (شكر سوخته) در آيد در اين مرحله بادام را در شكر كارامل شده ميريزيم به هم ميزنيم تا بادام و شكر كارامل شده مخلوط شود و در آخرين مرحله هل را هم اضافه ميكنيم بعد ته سينى را كمى چرب ميكنيم و بادام سوخته را در سينى ميريزيم و با قاشق بادامها را از هم جدا مى كنيم و ميگذاريم كاملا سرد شود. به جاي شكر از عسل هم ميتوانيد استفاده كنيد.